Στον ΑΟΧ υπήρχαν πολλά κέρδη από την 27η αγωνιστική της Football League 2 έστω και αν η ομάδα δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη. Οι «μπλε» πήραν το ξεκούραστο «τρίποντο» απέναντι στον Κεραυνό Κερατέας και εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην Κατηγορία, κι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές, αφού η Χερσόνησος ηττήθηκε στην έδρα της από τον Ηρακλή Ψαχνών και έμεινε στο -10 από την χανιώτικη ομάδα.

 

 

Η ομάδα του Γιώργου Προμπονά ξεκινάει τα σχέδια της ήδη για τη νέα χρονιά όπου θα προσπαθήσει για κάτι καλύτερο αλλά βέβαια δεν τα… παρατάει για φέτος αφού μέχρι το τέλος επιδιώκει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία που αυτή την στιγμή δείχνει να είναι η 9η θέση αν και υπάρχουν και μαθηματικές ελπίδες για την 8η.

 

Όπως και να έχει η χρονιά αγωνιστικά μπορεί να κριθεί άκρως επιτυχημένη για τον ΑΟ Χανιά. Εμφανίστηκε μετά από πάρα πολλά χρόνια σε επαγγελματική κατηγορία και κατάφερε και εξασφάλισε σχεδόν εύκολα την παραμονή του κάνοντας ικανοποιητική πορεία, παρά τα προβλήματα τα εξωαγωνιστικά που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της περιόδου αλλά και τα αγωνιστικά με τις αποχωρήσεις βασικών παικτών (Τριχιάς, Ανδρεάδης, Ανυφαντάκης και ο τιμωρημένος Μπουρμπάκης) και τις αλλαγές προπονητών (Μαρκάκης και Μαυρομάτης).

 

Από εκεί και πέρα φιλικό παιχνίδι παρά την επιθυμία του προπονητή της ομάδας δεν πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη αφού το βοηθητικό γήπεδο της Μ. Ελιάς δεν ήταν σε καλή κατάσταση και κρίθηκε σκόπιμο να μην γίνει ματς στο οποίο θα κινδύνευε ίσως η σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Στο παιχνίδι, που δεν έγινε με τον Κεραυνό, «έσβησαν» τις ποινές τους οι Σελινιωτάκης, Παπακαστρήσιος και Τσάτσος ενώ ο Ραπτάκης εξέτισε την 1 από τις 2 αγωνιστικές τιμωρίας του (η άλλη με Πανηλειακό στον Πύργο). Αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (6/4) με την Ρόδο αλλά σε αυτό δεν θα λάβουν μέρος οι Τεπετός και Τσιτλακίδης. Για τον πρώτο αν και οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν ότι ίσως προλάβαινε το παιχνίδι αυτό κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, ενώ ο ομογενής από την Βουλγαρία πάνω που επέστρεψε κανονικά και υπολογίζονταν από τον Προμπονά χτύπησε ξανά στο ίδιο σημείο και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook