Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, οι οποίες αναμένεται να υπερβούν το 10% που ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, θα ισχύσουν για τους καταναλωτές, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που περιλαμβάνει ο νέος τιμοκατάλογος που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ καθιερώνουν τρεις αντί για τις τέσσερις που υπήρχαν μέχρι σήμερα, κατηγορίες κατανάλωσης και οι οποίες είναι οι εξής: 0-800 KWh, 801-2.000 KWh και 2.000 KWh και πάνω.

Μεγάλοι χαμένοι όσοι έχουν εξοχικά, δεύτερες κατοικίες και κατανάλωση έως 800 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο, καθώς θα επιβαρυνθούν με αύξηση στους λογαριασμούς τους της τάξης του 24%.

Διψήφιες αυξήσεις επιφυλάσσονται και για νοικοκυριά που βρίσκονται κοντά στον μέσο όρο κατανάλωσης. Για παράδειγμα, για κατανάλωση 1.600 κιλοβατώρων το τετράμηνο η αύξηση του λογαριασμού θα ανέρχεται στο 15%.

Πρόκειται για μερικά από τα «ψιλά γράμματα» των νέων τιμολογίων της ΔΕΗ, τα οποία δεν περιλαμβάνονταν στις ανακοινώσεις που έκανε την Κυριακή το αρμόδιο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Χάρη στις αυξήσεις, η ΔΕΗ αναμένεται να εισπράξει εντός του 2013 περίπου 2,89 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθούν τα αναλυτικά τιμολόγια που ανακοίνωσε η ΔΕΗ 

\"\"

 \"\"

(Με πληροφορίες απο skai.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook