Μια εκ νέου αυτοψία φέρνει στο φως νέα δεδομένα σχετικά με το θάνατο της ηθοποιού Νάταλι Γουντ το 1981, η οποία βρέθηκε να επιπλέει νεκρή ανοικτά κοντά στο νησί Καταλίνα.

Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση, η οποία δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, η νεαρή ηθοποιός είχε πολλές ανεξήγητες μελανιές στα χέρια, τους καρπούς και τον λαιμό της, γεγονός που οδήγησε τον επικεφαλής ιατροδικαστή του Λος Άντζελες να αλλάξει την αιτία θανάτου από «τυχαίο πνιγμό» σε «απροσδιόριστο». Δεν αναφέρεται δε, ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και λίγα επιπλέον διαθέσιμα στοιχεία για την αξιολόγηση, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι η αιτία θανάτου της Αμερικανίδας ηθοποιού θα πρέπει να παραμείνει ως «απροσδιόριστη».

Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι η έρευνα σε μία από τις πιο μυστηριώδεις υποθέσεις θανάτου στο Χόλιγουντ, παραμένει ανοιχτή.

Η Γουντ, 43 ετών, επέβαινε στο ταχύπλοο με τον σύζυγο της, Ρόμπερτ Βάγκνερ και τον ηθοποιό Κρίστοφερ Γουόκεν, λίγες ώρες πριν το σώμα της ανασυρθεί από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του καπετάνιου του σκάφους, η Γουντ και ο Βάγκνερ είχαν έναν έντονο καυγά λίγο πριν την εξαφάνιση της ηθοποιού.

Η υπόθεση άνοιξε εκ νέου όταν ο καπετάνιος αποκάλυψε το γεγονός στην αστυνομία.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook