Υποσχέσεις για το μέλλον άφησε με την εμφάνιση του στο περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας με σκάφη optimist ο Περβολαράκης. Ο νεαρός αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έκανε πολύ θετική εμφάνιση στο πρωτάθλημα που διεξήχθη από την Παρασκευή 25 μέχρι την Κυριακή 27 Μαρτίου στη Βούλα καταλαμβάνοντας την 50η θέση σε σύνολο 200 περίπου σκαφών που συμμετείχαν.  

 

Ο Περβολαράκης ξεπέρασε ουσιαστικά τον εαυτό του αφού αρχικός στόχος ήταν απλά η συμμετοχή σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση και με την εμφάνιση του άφησε ευχαριστημένη την προπονήτρια ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ, Άννα Μπέκα που δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου:

 «Ο Χρήστος ήταν μάχιμος μέχρι το τελευταίο λεπτό που κράτησαν οι κούρσες. Αν και η προπόνησή του δεν ξεπερνά τους 5 μήνες, προσπέρασε αθλητές με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και μπορώ να πω ότι κάποιες στιγμές, ξεπέρασε ακόμα και τα όρια του. Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθειά του, διότι το πιο σημαντικό είναι ότι πέραν των εμπειριών που κέρδισε, ήταν και πολύ καλός στον αγώνα. Πιστεύω ότι σε λίγους μήνες θα αναμένουμε τις πρώτες επιτυχίες των παιδιών, τα οποία βελτιώνονται συνεχώς και με ξαφνιάζουν ευχάριστα. Προϋπόθεση ωστόσο είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στη θάλασσα όπως άλλωστε κάνουμε τόσο καιρό».

 

Το περιφερειακό πρωτάθλημα χωρίστηκε σε τρεις κατηγορίες, αγόρια Αθηνών, κορίτσια Αθηνών και Κρήτη-νησιά, όπου σε όλες, ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Την πρώτη ημέρα των αγώνων την Παρασκευή (25/3), πρώτη μέρα των αγώνων, πραγματοποιήθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής και ακολούθησε η καταμέτρηση των πανιών ενώ το σαββατοκύριακο (26 και 27/3) διεξήχθησαν οι ιστιοδρομίες, που ήταν έξι συνολικά. Η ένταση του ανέμου ήταν 3 μποφόρ και σε κάποιες στιγμές έφτανε τα 4 ενώ η διεύθυνση του ανέμου ήταν νοτιοδυτικός με μικρές αλλαγές σε δυτικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook