Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της ένοπλης επίθεσης στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ ήδη οι αρμόδιοι εκφράζουν ανησυχία για το ενδεχόμενο επιστροφής στην εποχή της \’\’βαριάς τρομοκρατίας\’\’.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ήδη στην αντιτρομοκρατική έχουν καταθέσει δύο γυναίκες – μάρτυρες, σύμφωνα με τις οποίες μαζί με τους δύο άνδρες που γάζωσαν τα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, ήταν και μία γυναίκα.

Η ίδια ήταν και η οδηγός του αυτοκινήτου που στη συνέχεια, έκαψαν οι δράστες.

Σιγή ιχθύος μέχρι να μιλήσουν οι κάμερες

Στη διάθεση των ανδρών της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται και βίντεο, στο οποίο καταγράφηκε η διαφυγή των τριών ένοπλων δραστών από τη λεωφόρο Αμφιθέας.

Όπως κατέθεσαν οι δύο μάρτυρες, όταν το αυτοκίνητο έφτασε στην οδό Φλέμιγκ στο Παλαιό Φάληρο, είδαν να κατεβαίνουν δύο άνδρες από τη θέση του συνοδηγού και το πίσω κάθισμα .

Από τη θέση του οδηγού και οι δύο μάρτυρες είναι βέβαιοι ότι βγήκε η γυναίκα, η οποία και αναζητείται μαζί με τους συνεργούς της.

Στο μεταξύ, σε άλλη κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που βρίσκονταν στο σημείο, οι δράστες χρησιμοποίησαν βαρύ όπλο, πιθανότατα ρουκετοβόλο.

Να σημειωθεί ότι η επίθεση στα γραφεία της Συγγρού έγινε με δύο διαφορετικά όπλα, τα οποία όπως έδειξε η βαλλιστική εξέταση είναι \’\’καθαρά\’\’, δηλαδή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε καμία ενέργεια, ούτε εγκληματική ούτε άλλη τρομοκρατική.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook