Μετά από 12 χρόνια αγωνίας και πόνου η Tanya Angus από το Λας Βέγκας άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 34 ετών. Η νεαρή γυναίκα έπασχε από μια πολύ σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας δε σταματούσε να αναπτύσσεται.

Η Tanya είχε ξεπεράσει τα 2 μέτρα σε ύψος.

Μέχρι την ηλικία των 21 ετών η Tanya είχε ύψος 1,72 μέτρα και ζύγιζε 59 κιλά. Έκανε ιππασία, χορό και είχε και σχέση με ένα αγόρι.

Οι γιατροί όμως ανακάλυψαν ότι είχε έναν όγκο στην υπόφυση, εξαιτίας του οποίου εκκρινόταν στον οργανισμό της μεγάλη ποσότητα της αυξητικής ορμόνης.

Η Tanya έπασχε από την πιο ακραία μορφή ακρομεγαλίας. Το ύψος της ξεπέρασε τα 2 μέτρα και το βάρος της τα 180 κιλά.

\"\"\"\"

Όταν η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευσε απολύθηκε από τη δουλειά της και την παράτησε και ο σύντροφός της, επειδή οι γονείς του άρχισαν να αμφισβητούν το γεγονός ότι ήταν γυναίκα και άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως είναι άντρας!

Η ίδια δεν έπαψε ποτέ να ελπίζει ότι θα βρεθεί μια θεραπεία για την ασθένειά της, περιμένοντας ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να έχει φυσιολογική ζωή.

\"\"

Τον περασμένο Αύγουστο η Tanya και η οικογένειά της είδαν για πρώτη φορά λίγο φως στο τούνελ, καθώς μια εξέταση αίματος έδειξε ότι τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης στον οργανισμό της είχαν μειωθεί.

Όμως τα ευχάριστα νέα δεν κράτησαν πολύ.

Σε ένα φυσιολογικό άτομο οι τιμές της συγκεκριμένης ορμόνης είναι κοντά στα 250. Στις χειρότερες μετρήσεις της Tanya είχε φτάσει τις 3.000!

\"\"

Οι γιατροί εκτιμούν ότι η καρδιά της δεν άντεξε άλλο, μετά από 12 χρόνια «πάλης» μέσα στο τεράστιο σώμα της!

\"\"\"\"

Μιλώντας το 2009 για την ασθένειά της η Tanya είχε πει: «Δε μπορούσα να καταλάβω γιατί άρχισα να τρώω περισσότερο. Παρατήρησα ότι και τα πόδια μου είχαν αρχίσει να μεγαλώνουν, ενώ είχε αρχίσει να πρήζεται και να αλλάζει μορφή και το πρόσωπό μου. Ήμουνα δυστυχισμένη με την εμφάνισή μου και ξόδευα πολλά σε καλλυντικά για να δείχνω πιο όμορφη. Άλλαξε και το σώμα μου, είχα περισσότερο ανδρικά χαρακτηριστικά και η φωνή μου “βάρυνε”. Όμως χωρίς ελπίδα δεν είσαι τίποτα. Ελπίζω ότι θα καταφέρουν να με κάνουν να σταματήσω να μεγαλώνω μια μέρα».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook