Πρεμιέρα για την παράσταση «ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ’ ΑΙΜΑΤΟΣ» του Αρκά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων στις 9 το βράδυ

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια Μανώλη Σορμαΐνη, σκηνικά–κοστούμια-φωτισμοί Αντώνη Χαλκιά. Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Νίκος Αξιώτης, Γιώργος Αραχωβίτης, Μανώλης Σορμαΐνης.

Η παράσταση θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την Κρήτη, στις μεγάλες πόλεις αλλά και σε Δήμους της ενδοχώρας, ενώ θα δοθούν παραστάσεις και για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ιστορίες και κυρίως οι χαρακτήρες και οι καταστάσεις στα σκίτσα του Αρκά, είναι τόσο τραβηγμένες, τόσο αντιθετικές, που δεν τις χωράει ο νους μας. Για να τις χωρέσει, μόνον ένας τρόπος υπάρχει … Να γελάσουμε ! Αυτό κάνει και ο Αρκάς στο πρώτο θεατρικό του έργο «Εχθροί εξ αίματος ». Η σύλληψη του είναι ιδιοφυής !

Μετά από ένα ατύχημα ο εγκέφαλος πέφτει σε κώμα. Διαλέγει, λοιπόν, για ήρωές του το παχύ και το λεπτό έντερο, καθώς και το δεξί νεφρό, που αναγκάζονται να χειριστούν το ζήτημα μέσα από τραγελαφικές καταστάσεις και ανατροπές που απεικονίζουν μια κοινωνία ολόκληρη. Έτσι, η κωμωδία παίρνει άλλες διαστάσεις. Το γέλιο εδώ είναι το όχημα για να μας πάει αλλού. Πού αλλού; … ΠΑΝΤΟΥ !

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ: ΩΡΑ 21:00
ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ: ΩΡΑ 19:30
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 12 € και 8 € (μαθητικό-φοιτητικό-άνεργοι ΟΑΕΔ, κάρτα πολιτισμού, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι)
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
Γραφεία Θεάτρου (Νικ. Φωκά 5) (τηλ. 2821044256-όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
Γραφεία Θεάτρου (Νικ. Φωκά 5) (τηλ. 2821044256-όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες)
Κατάστημα KOSTA BODA (Κυδωνίας 17 – τηλ. 2821075957)