Το Λεύκωμα του Ανδρέα Σμαραγδή \”Τσικουδιά Κρήτης Πνεύμα\”, από τις εκδόσεις Δοκιμάκης 2010, κέρδισε το 3ο Παγκόσμιο Βραβείο στην κατηγορία Best Spirits Books στον Διεθνή Διαγωνισμό Gourmand World Cookbook Award 2011.

Η Εκθεση «Gourmand World Cookbook Award 2011», πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι 3 με 6 Μαρτίου.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη σε βιβλία μαγειρικής και κρασιών που ξεκίνησε το 1995 από τον Εντουάρ Κουαντρό.

 Έχοντας ως στόχο να απεικονίσουν όλη την ποικιλία των εκδόσεων που αφορούν τη μαγειρική και το κρασί, δίνονται βραβεία σε 41 κατηγορίες …για τη μαγειρική και 18 για το κρασί.

Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν 154 χώρες με πάνω από 6.000 τίτλους βιβλίων.

(agronews.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook