Στα πλαίσια του μηνός επαγγελματικής δράσης , ο Ροταριανός Όμιλος \”Ηράκλειο – Ν. Καζαντζάκης\” σε πανηγυρική συνεστίαση στην αίθουσα του ξενοδοχείου Lato, βράβευσε την επιτυχημένη επαγγελματία – Ιατρό Βιοπαθολόγο κα. Αθηνά Σπανάκη για το επαγγελματικό, επιστημονικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο της.

Η κα. Σπανάκη είναι σύζυγος του Επ. Καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γεωργίου Κοχιαδάκη, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής ‘‘UNIVERSITATEA DE MEDICINA GENERALA’’ ΚΡΑΙΟΒΑ και πτυχιούχος της Ρουμανικής Φιλολογίας. Έχει εξειδικευθεί στην Βιοπαθολογία και την Εργαστριακή Σπερματολογία. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου και από το 2007 μέλος της Ιατρικής Εταιρίας Ηρακλείου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Ιδρύτρια και επιστημονική υπεύθυνη μικροβιολογικού εργαστηρίου στο Ηράκλειο Κρήτης

Ιδρύρια και επιστημονική Διευθύντρια του κέντρου μοριακής βιολογίας και ειδικών αναλύσεων \”ΒιοΥγεία ΕΠΕ\” με εξειδίκευση στην Ανδρική Υπογονιμότητα και την Γενετική Ιατρική. Το κέντρο ειδικών αναλύσεων \”ΒιοΥγεία ΕΠΕ\” συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα εντός Ελλάδος καθώς και τα :

• SHAFALLAH MEDICAL GENETICS CENTER, DOHA, QATAR

• YALE UNIVERSITY SCHOOL OF MEDICINE, DEPARTMENT OF GENETICS, NEW HAVEN CT, USA

• GONIDIO LTD, NICOSIA, CYPRUS

• SPORTS CLINIC, THESSALONIKI , GREECE

• QUEEN MARY UNIVERSITY OF LONDON ,CENTER OF SPORTS AND EXΕRCISE MEDICINE, LONDON ,UK

Ιδρυτικό μέλος, Διαχειρίστρια και επιστημονική υπεύθυνη του Διαγνωστικού Κέντρου \”ΚΝΩΣΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ ΕΠΕ\” με πλήρη ανάπτυξη πολυιατρείων, ακτινοδιαγνωστικού τμήματος, πλήρους βιοπαθολογικού και μικροβιολογικού τμήματος καθώς και τμήματος οστεοπόρωσης.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

Πρωτεργάτης και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου φίλων της \”Στέγης Ανηλίκων\” Ηρακλείου

Μετά από την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας του \”Επαίνου Επαγγελματικής Δράσης\”, η Κα Σπανάκη ευχαρίστησε το προσωπικό των κέντρων \”ΒιοΥγεία\” και \”Κνωσός Διάγνωσις\” δηλώνοντας περίφανη ότι :

\”Είναι μια εξαιρετική βραδιά για εμένα. Με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανη. Το βραβείο ανοίκει σε όλους τους συνεργάτες μου και το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μου και στον σύζυγό μου\”. Ευχαρίστησε επίσης τον Ροταριανό Όμιλο \”Ηράκλειο – Ν. Καζαντζάκης\” για την τιμή που της έκανε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook