Με νέο κείμενο, χωρίς υπογραφή οργάνωσης, στο γνωστό διαδικτυακό τόπο Indymedia, άγνωστοι ανέλαβαν την ευθύνη για το τριήμερο μπαράζ εμπρησμών σε τοπικές οργανώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ΑΤΜ τραπεζών, στη ΔΕΗ στο Μενίδι, σε οχήματα του διπλωματικού σώματος και των ΕΛΤΑ και μια μηχανή αστυνομικού

«Όσο θα μας χτυπάτε θα απαντάμε» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην προκήρυξη εκφράζοντας αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τους καταληψίες που διώκονται.

«Εκκενώσατε τα κτίριά μας, φυλακίζετε τους συντρόφους μας, χτυπάτε τις πορείες μας. Σας καίμε τα γραφεία, τις τράπεζες και τις υπηρεσίες σας. Καταστέλλετε το ανατρεπτικό, ριζοσπαστικό κίνημα για να "πουλήσετε" ησυχία τάξη και ασφάλεια. Μας επιτίθεστε για να κλείσετε το μάτι στους ακροδεξιούς ψηφοφόρους σας που παρεκκλίνουν προς την Χρυσή Αυγή, για να τους δείξετε πως είστε επίσης φασίστες (...) Κάτω τα ξερά σας από τα εγχειρήματά μας και τους συντρόφους μας. Οι προσπάθειές σας να ανακόψετε την εξάπλωσή μας θα πέσουν στο κενό. Το δείχνει η πορεία του Σαββάτου, το δείχνουν κ τα πύρινα βράδια που προηγήθηκαν» αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο.

Δείτε εδώ το κείμενο της προκήρυξης

Υπενθυμζίεται ότι στην ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση που σημειώθηκε στην οικία του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, τον οποίο αποκαλούν «εντεταλμένο κυβερνητικό Γκέμπελς» προχώρησαν νωρίτερα την Τρίτη άγνωστοι μέσω ανυπόγραφου κειμένου που αναρτήθηκε στο Indymedia.

Το εν λόγω κείμενο έχει περιπαιχτικό τόνο, με τους συντάκτες να ειρωνεύονται τις κατηγορίες περί συνεργασίας τους με το ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως «κάθε πρωί παραλαμβάνουμε από την Κουμουνδούρου μπιτόνια βενζίνη που μας τα στέλνει ο σύντροφος Τσάβεζ» ενώ «συναντιόμαστε με τον Αλέξη στη Μεσολογγίου να μας πει ποιους στόχους να χτυπήσουμε».

Η αυθεντικότητα της ανάληψης ευθύνης δεν έχει επιβεβαιωθεί.