Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ της νίκης του Εργοτέλη στην Ξάνθη 
μίλησε στο ergotelis.gr για την αναμέτρηση στα Πηγάδια, τη φετινή παρουσία της ομάδας του
στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά και την δική του απόδοση που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα 

Για το χθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη και το γκολ που πέτυχε:

«Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε σε γκολ. Στη χθεσινή αναμέτρηση δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα και στη συνέχεια παίζοντας έξυπνα να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης.
 Είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε αυτή η επιτυχία της ομάδας με δικό μου γκολ. Πρώτο μέλημα για εμένα είναι να κερδίσει ο Εργοτέλης και εγώ να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ με την απόδοση μου».

Για την φετινή παρουσία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα:

 «Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρωτάθλημα, ωστόσο καταφέραμε σιγά σιγά να ανεβάσουμε την απόδοση μας και να πάρουμε βαθμούς που είχαμε ανάγκη. Τώρα πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε ποτέ, κυρίως μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι το φετινό με τις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα. 
 Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μας και στο τέλος η ποιότητα που διαθέτουμε θα μεταφραστεί και στην τελική μας κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα».

Για την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα:

 «Όπως είπα στόχος μου είναι να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, ώστε να δίνω αυτά που μπορώ στον Εργοτέλη. Πιστεύω ότι έχω καλή παρουσία, αλλά πάντα στοχεύουμε στο καλύτερο. Στο τέλος της χρονιάς θα ήθελα να αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει φέτος περισσότερα πράγματα απʼ ό,τι τις προηγούμενες χρονιές».

Για το πρωτάθλημα και την δυναμικότητα των ομάδων:

«Πιστεύω ότι οι διαφορές μεταξύ των περισσοτέρων ομάδων είναι μικρές και αυτό φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα. Το στοιχείο αυτό από τη μία κάνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο, διότι οι παγίδες είναι πολλές και συνεχόμενες. Επίσης, σε αυτό το πρωτάθλημα πολλές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook