Με μια σκληρή ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, καταγγέλλει την πώληση του Τ.Τ. από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι πρόκειται για την υγιέστερη τράπεζα της χώρας. 

\’\’Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταγγέλλει, την μεθόδευση ξεπουλήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από την Κυβέρνηση και την Τρόικα, που στόχο έχει το ξεπούλημα της υγιέστερης Τράπεζας της χώρας, προς όφελος συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων.

 Καταγγέλλουμε τα Κυβερνητικά σχέδια, που στο βωμό της εξυπηρέτησης των μεγάλων Τραπεζικών συμφερόντων και της Τρόικας, προχωρεί στη διάλυση και διάσπαση της Τράπεζας Λαϊκής αποταμίευσης , οδηγεί στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους και στην οικονομική εξαθλίωση 72.000 μικρομετόχους που χάνουν τις οικονομίες μιας ζωής.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μπορεί να αποτελέσει τον Εθνικό Τραπεζικό «Πυλώνα» που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας και η εθνική οικονομία.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου δηλώνει συμπαραστάτης στον αγώνα των συναδέλφων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έτσι ώστε όλοι μαζί να παλέψουμε με όλα τα μέσα, για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook