Ένα σπουδαίο παιχνίδι αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη νέα Football League δίνει στις 15.00 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων ο ΑΟΧ.
Απέναντί του η Καλαμάτα, που επίσης \”καίγεται\” για τους βαθμούς, ώστε να μη χάσει από νωρίς το… τρένο της ανόδου. 
Ο Μουράτ Σεροπιάν για τη χανιώτικη ομάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στη \”Μαύρη Θύελλα\”, που ήρθε στα Χανιά με πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή της. 
Για τον ΑΟΧ στην αποστολή βρίσκονται οι Θεοδωρόπουλος, Μαρκαντωνάκης, Κορτσινίδης, Ψυχουντάκης, Τσατσαρής, Μποχώνης, Τζανάκης, Ζντράβκοβιτς, Καμπλιώνης, Πυθαρούλης, Παπαζούδης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Μπαρτζίδης, Παπαδάκης, Ψαράκης, Δουμάνης, Κέρι, Πάγκαλος, Γωνιωτάκης.
Από την άλλη ο Ζόραν Γέφτοβιτς κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει με τους Κοψαχείλη, Τρίψα, Τριανταφυλλάκη, Τσόπελα, Ψυχογιόπουλο, Τσιμικλή, Πούτσι, Σαραντόπουλο, Πασά, Νουχάνοβιτς, Γκαλίν.
Στην αποστολή βρίσκονται και οι Ζαρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μπελεβέτης, Ηλιόπουλος, Κουρέας, Χρησταράς, Αθανασόπουλος, Ρήγας.
Πέρσι η Καλαμάτα με ήρωα τον Σωκράτη Κοψαχείλη, που βραβεύτηκε τη Δευτέρα (14/01) ως ο καλύτερος τερματοφύλακας του 1ου ομίλου της Football League 2, είχε πάρει 0-0 στα Περιβόλια. Αντίθετα η περσινή επίσκεψη του Ζόραν Γέφτοβιτς στα Χανιά με τη Ζάκυνθο δεν ήταν καλή, αφού ο ΑΟΧ είχε συντρίψει την τότε ομάδα του με 4-0.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook