Είναι ένας από τους πιο γνωστούς χορούς που γίνονται κάθε χρονιά στο πανεπιστήμιο του Exeter, της Βρετανίας, όμως φαίνεται ότι ο φετινός ξέφυγε από κάποια όρια – που για πολλούς έχουν ήδη ξεπεραστεί, μόνο και μόνο επειδή συμβαίνει.

Ο σεξουαλικού περιεχομένου χορός που γίνεται στο πανεπιστήμιο με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που θα μοιραστούν για φιλανθρωπικό σκοπό έγινε η αιτία για τη διαπόμπευση δυο φοιτητών που έχουν καταγραφεί σε βίντεο να κάνουν σεξ στο χώρο της σχολής.

\"\"

Σε ένα τετράλεπτο βίντεο που κάποιος τρίτος τραβάει, μια γυναίκα φαίνεται να στέκεται μαζί με το φίλο της στο μπαρ του πανεπιστημίου.

Η κοπέλα φοράει μια πολύ κοντή φούστα, ενώ ο φίλος της φοράει σορτς, μια κάπα και μια κορδέλα στο κεφάλι. Το αγνώστων στοιχείων ζευγάρι φαίνεται να έρχεται πολύ κοντά και κάπου εκεί είναι που ξεκινούν οι ερωτικές τους περιπτύξεις, στις οποίες επιδίδονται χωρίς φραγμούς. Δεν περνάνε πολλά λεπτά, μέχρι τη στιγμή που κάποιος άγνωστος κάνει την εμφάνισή του και σχεδόν τους πιάνει «επί τω έργω». Το τρομαγμένο ζευγάρι χωρίζεται και φεύγει ο καθένας σε διαφορετική κατεύθυνση.

Το βίντεο που έχει τραβηχτεί με κάμερα κινητού τηλεφώνου άρχισε σχεδόν αμέσως να «μεταδίδεται» από κινητό σε κινητό ανάμεσα στους φοιτητές του πανεπιστημίου του Exeter, ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας.

Το βίντεο σύντομα ξέφυγε από τα όρια του πανεπιστημίου και πέρασε ακόμα και στο διαδίκτυο, γνωστοποιώντας το συμβάν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περίπου 2.200 φοιτητές είχαν πάει στο χορό που είχε γίνει στις 12 Δεκεμβρίου, όπου υπήρχαν χορεύτριες του burlesque και κατάφεραν να συγκεντρωθούν περίπου £140,000 που θα χρησιμοποιούνταν για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι συμμετέχοντες είχαν κληθεί να ντυθούν προκλητικά και να φορέσουν ό,τι πιο «ελαφρύ» μπορούσαν στο χορό που έλαβε χώρα στο πανεπιστήμιο Guild, στο τμήμα του Exeter. Εκεί, ο χορός θα «χορηγούσε» την αντισύλληψη σε μια προσπάθεια να προμοτάρουν το ασφαλές σεξ μεταξύ των ζευγαριών.

Τα φθηνότερα εισιτήρια κόστισαν £60, ενώ γύρω στις £80 ήταν τα VIP εισιτήρια. Οι τυχεροί που κατάφεραν να ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία είχαν μέσα στην τιμή που πλήρωσαν ένα δικό τους χώρο, με άφθονο φαγητό και πολλά ποτά.

Το event που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο έχει δεχτεί έντονη κριτική για την σεξουαλικότητα που προωθεί.

Δείτε ένα βίντεο που προωθεί το εν λόγω πάρτι:


protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook