Δυο πολύτιμους βαθμούς άφησε απέναντι στην Καλαμάτα άφησε ο Α.Ο. Χανιά.
Οι \”μπλε\” αν και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ με το γκολ του Πούτσι στο 7\’ μπόρεσαν να… απαντήσουν με τον Κέρι στο 28\’.
Παρά τις προσπάθειες και των δυο ομάδων το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους με τον ΑΟΧ να \”φωνάζει\” για το ακυρωθέν γκολ του Γωνιωτάκη στο 80\’.
Ακόμα ζήτησε πέναλτι σε δυο φάσεις με τον έμπειρο επιθετικό και τον Ψυχογιόπουλο (35\’ και 45\’). Πέναλτι ζήτησε και η \”Μαύρη Θύελλα\” στη φάση του 14\’ με τον Πασά και τον Θεοδωρόπουλο. Ντεμπούτο κάτω από την εστία των γηπεδούχων έκανε ο υψηλόσωμος γκολκίπερ, που μετρούσε λίγες ώρες παρουσίας στα Χανιά. Πρώτη εμφάνιση και για τους Τσατσαρή, Παπαζούδη, με τον δεύτερο να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, αλλά και για τον Σαντριά (τον… πρώην Ζαντριά), που έχασε σπουδαία ευκαιρία για να χαρίσει τη νίκη στον ΑΟΧ στο 94\’.
Στο 95\’ ο σκόρερ της Καλαμάτας Πούτσι έφυγε μόνος στην κόντρα αλλά στην τελική προσπάθεια ουσιαστικά πάσαρε τη μπάλα στο Θεοδωρόπουλο.
Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Τσατσαρής, Ψυχουντάκης, Παπαζούδης, Βουρβαχάκης (68\’ Πυθαρούλης), Γωνιωτάκης (81\’ Σαντριά), Δουμάνης, Κέρι (77\’ Καμπλιώνης), Πάγκαλος.
Καλαμάτα (Ζόραν Γέβτοβιτς): Κοψαχείλης, Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Πούτσι, Σαραντόπουλος, Πασάς (43\’ λ.τρ. Ρήγας), Νουχάνοβιτς (92\’ Μπελεβέτης), Γκαλίν.

10η αγωνιστική

ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-1

ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1-1
ΑΟ ΧΑΝΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 2-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΡΟΥΒΑΣ 0-3 α.α.
ΡΕΠΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.

Η βαθμολογία
1.ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 24 
2.ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 19 
-. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ* 19 
4.ΦΩΣΤΗΡΑΣ* 18 
5.ΕΠΙΣΚΟΠΗ* 17 
6.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 13 
7.ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ* 12 
8.Α.Ο. ΧΑΝΙΑ* 11 
9.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ* 10 
10.ΓΛΥΦΑΔΑ* 9 
11.ΡΟΥΒΑΣ* 7 
-.ΚΑΛΑΜΑΤΑ* 7 
13.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ αποχώρησε

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook