Με αφορμή την τελευταία παρουσία του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για φέτος, ο Απόστολος Παπουτσάκης απηύθυνε στον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο, το καθιερωμένο μήνυμα-κάλεσμα για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά η δήλωση του Απόστολου Παπουτσάκη

«Ακόμα μια αγωνιστική περίοδος οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Για τη δική μας ομάδα, το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή είναι ξεχωριστό από πολλές απόψεις. Και έχει ιδιαίτερη σημασία για τους φιλάθλους όλης της Κρήτης. Πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν. Για τελευταία φορά σε τούτο το πρωτάθλημα θα έχουμε την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε και να φωνάξουμε υπέρ της ομάδας μας στο Παγκρήτιο στάδιο.
Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, ο στόχος κατάκτησης της καλύτερης θέσης στην ιστορία του Εργοτέλη δεν είναι απλώς εφικτός, αλλά πολύ κοντά στην επίτευξή του. Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τρεις νίκες. Και η αρχή θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στο Παγκρήτιο στάδιο. Εκεί θα αποδείξουμε και πάλι ότι ο Εργοτέλης είναι μια γροθιά. Όλοι μαζί στις χαρές, όλοι μαζί στις λύπες. Σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο ταλανίζεται από σκάνδαλα και θεωρίες συνωμοσίας, ο Εργοτέλης θα συνεχίζει να αποδεικνύει ότι το αυθεντικό ποδόσφαιρο και ο υγιής αθλητισμός έχουν τη δική τους θέση.
Όλοι μαζί, με την παρουσία μας την Κυριακή στο Παγκρήτιο, θα αποδείξουμε ότι κόντρα στο ρεύμα η δύναμή μας αυξάνεται. Κάθε χρόνο καλύτερα, κάθε χρόνο ψηλότερα. Το τελευταίο φετινό ραντεβού μας στο Παγκρήτιο στάδιο είναι για την Κυριακή στις 7 το απόγευμα. Αυτή η ομάδα αξίζει το χειροκρότημα όλων μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook