Στο θέμα της αδειοδότησης αναφέρθηκε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος, λέγοντας ότι η νίκη επί του Παναιτωλικού έδωσε δύναμη και κουράγια στον Μαχλά! 
 «Με τη νίκη επί του Παναιτωλικού δώσαμε κουράγιο και δύναμη στον πρόεδρο της ομάδας το Νίκο Μαχλά γιατί έχει επωμιστεί ένα τρομερό φορτίο . Για αυτό συμπάσχουμε στην προσπάθεια που καταβάλει. Είναι πολλά τα θέματα που έχει να τρέξει και πρέπει να έχει καλή ψυχολογία».
Όσον αφορά στο ματς του περασμένου Σαββάτου ο «αλενατόρε» επισήμανε για άλλη μια φορά πως το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. 
«Ήταν μια σημαντική νίκη αλλά πιο σημαντική είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα βάσει των ευκαιριών που είχαμε γιατί δείξαμε μεγάλη διάθεση σε ακόμη ένα παιχνίδι. Αυτή η νίκη μας δίνει κουράγιο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στα εναπομείναντα παιχνίδια. Πρέπει να πούμε ένα μπράβο και στον κόσμο για την συμπαράσταση του σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς γιατί έδωσε βροντερό παρών μας έσπρωξε προς τη νίκη και τον περιμένουμε και στον αγώνα με τον Πανθρακικό.
Είναι ένα δύσκολο ματς γιατί θα παίξουμε με μια καλή ομάδα που μας δυσκόλεψε να την κερδίσουμε στον πρώτο γύρο. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα τους κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αναμέτρηση, αλλά εμείς δεν θα αλλάξουμε την φιλοσοφία μας και θα πάμε εκεί για να παίξουμε την μπάλα μας και να πάρουμε τη νίκη. Ο ΟΦΗ δεν φοβάται ούτε από έδρες ούτε από τον κόσμο, αλλά μόνο τον κακό του εαυτό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook