Τα παράπονά του για τη διαιτησία του Σχίζα και των βοηθών του εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Καλαμάτα ο Μουράτ Σεροπιάν.
Ο Αρμένιος τεχνικός του ΑΟΧ έκανε λόγο για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο Γωνιωτάκη και για πεντακάθαρο γκολ του έμπειρου επιθετικού που κακώς ακυρώθηκε:
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που και φανέλα έχει και ιστορία και ήρθε μετά από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Θα έλεγα ότι δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο 15λεπτο του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε ένα γκολ, περάσανε κάποια λεπτά να συνέλθουμε και να μπούμε στο παιχνίδι αλλά στη συνέχεια ισορροπήσαμε, ανεβήκαμε και δημιουργήσαμε και τελικές φάσεις και ήρθαμε και στην ισοφάριση. Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο δεν μας δόθηκε και εμάς ένα πέναλτι στο Γωνιωτάκη, το οποίο θεωρώ εγώ προσωπικά ότι ήταν πεντακάθαρο. Από τη στιγμή που έχει βάλει πλάτη τον αντίπαλο και είναι φάτσα με τον τερματοφύλακα δεν έχει κανέναν λόγο να πέσει. Στο δεύτερο ημίχρονο θα έλεγα για μια ακόμα φορά το τελευταίο διάστημα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς και το κρατάμε. Δημιουργήσαμε πάλι τελικές και δεν δόθηκε καθαρή αποβολή στη φάση που έφευγε μόνος του ο Ζαντριάς και δεν δόθηκε τίποτα (σ.σ. σε μαρκάρισμα του Ψυχογιόπουλου) και δεν είδα κανέναν να λέει τίποτα. Ένα γκολ πεντακάθαρο ακυρώθηκε ως οφσάιντ και είχαμε και την κεφαλιά του Ζαντριά στο τέλος. Είμαστε πολύ πικραμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά μας δίνει θάρρος ο χαρακτήρας που δείξαμε και το ότι παλέψαμε μέχρι τέλους να πάρουμε το παιχνίδι. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Μπορεί τώρα να μην πήραμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν αλλά θα το βρούμε στη συνέχεια αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, και καλύτερα. Θέλω να πω ότι ήμασταν υποχρεωμένοι να ρίξουμε στη… φωτιά κάποια παιδιά χωρίς να έχουν χρόνο προσαρμογής. Περιμένουμε από αυτά τα παιδιά να μας βοηθήσουνε βοηθήσουν και ήταν λογικό να τους βάλουμε άμεσα στο παιχνίδι. Οπωσδήποτε στο μέλλον θα είναι πολύ καλύτεροι και αυτοί και θα κάνουμε και κάποιες κινήσεις ακόμα, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά. Είδατε ότι όλα τα παιχνίδια εκτός από ένα ήρθαν ισοπαλία. Είμαστε στον ίδιο παρανομαστή. Ομάδες όπως η Καλαμάτα είναι πίσω από εμάς βαθμολογικά. Νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, γιατί αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε και θα κάνουμε τότε ταμείο».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ρούβα είπε: «Σε όλα τα παιχνίδια πάμε για τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε και με τον Ρούβα».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook