Λόγω της λήξης της θητείας του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χανίων κ. Βογιατζόγλου Χαράλαμπου και με την ελπίδα και ευχή να παραμείνει στη θέση του, οι Διευθυντές των σχολείων αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα εξής :

\”Αμέσως μετά την ανάληψη των ευθυνών του ως προέδρου το 2011 είχε πραγματικά μπροστά του ένα πολύ δύσκολο έργο να επιτελέσει.

Η νέα δομή των Σχολικών Επιτροπών στους νέους Καλλικρατικούς Δήμους, απαιτούσε προσπάθεια, γνώση, εμπειρία και αποφασιστικότητα, χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία διαθέτουν εν αφθονία ο κ. Βογιατζόγλου και οι συνεργάτες του.

Το εγχείρημα ήταν πράγματι δύσκολο. Ευτύχησε να έχει δίπλα του τους κατάλληλους συνεργάτες ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλοι μαζί με οργανωτικότητα, μεθοδικότητα και ζήλο κατάφεραν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα που είχαν ως αντίκτυπο να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα λειτουργίας των σχολείων μας.

Η δημιουργία του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης σχολικής επιτροπής που εμπνεύστηκε ο κ. Βογιατζόγλου μαζί με τα μέλη της επιτροπής και υλοποιήθηκε από τον εξαίρετο συνεργάτη του Δήμου Χανίων κ. Μανδαλινό Ηρακλή, έδωσε τη δυνατότητα απλοποίησης όλων των εργασιών που απαιτούνται από τους Διευθυντές – διαχειριστές των σχολικών κοινοτήτων, εξασφαλίζοντας πολύτιμο χρόνο στο δύσκολο έργο τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι το παραπάνω πληροφοριακό σύστημα διατέθηκε ως πρότυπο και σε άλλες σχολικές επιτροπές της υπόλοιπης Ελλάδας, όπως φυσικά χρησιμοποιήθηκε και από την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων.

Θεωρούμε λοιπόν ότι άνθρωποι όπως ο κ. Βογιατζόγλου και οι συνεργάτες του, μέλη της Σχολικής Επιτροπής, με την τεράστια εμπειρία που διαθέτουν στα θέματα της εκπαίδευσης και με τη μεθοδικότητα που τους διακρίνει πρέπει να επιβραβεύονται δημόσια και είναι ηθικό καθήκον να το προβάλλουμε εμείς που με απόλυτη επιτυχία συνεργαστήκαμε μαζί τους.

Οι Διευθυντές των σχολείων:

1ο Γυμνάσιο Χανίων, 2ο Γυμνάσιο Χανίων, 3ο Γυμνάσιο Χανίων 4ο Γυμνάσιο Χανίων, 5ο Γυμνάσιο Χανίων, 6ο Γυμνάσιο Χανίων, 7ο Γυμνάσιο Χανίων, 1ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου, 2ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου, Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών, Γυμνάσιο Ν. Κυδωνίας, Γυμνάσιο Σούδας, ΕΠΑΣ Χανίων, 1ο Γενικό Λύκειο Χανίων, 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων, 4ο Γενικό Λύκειο Χανίων, Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου, Γενικό Λύκειο Ν. Κυδωνίας, Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου, Γενικό Λύκειο Σούδας, Εσπερινό Λύκειο Χανίων, Εσπερινό Γυμνάσιο Χανίων, 1ο ΕΠΑΛ Χανίων Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων, 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου, ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου, ΣΕΚ Χανίων, Μουσικό Γυμνάσιο Χανίων, ΕΕΕΕΚ Χανίων\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook