Ο Greek reporter βρέθηκε στην 70η απονομή  των Χρυσών Σφαιρών και συνάντησε  μερικά από τα πιο λαμπρά «αστέρια»  του Χόλιγουντ.

Από τον Steven Spielberg και τον Mel Gibson έως την Maria Menοunos, όλοι τους μίλησαν στον Έλληνα ρεπόρτερ για την Ελλάδα που αγαπούν.

Όμως  η πιο συγκλονιστική «ελληνική» ιστορία ήταν εκείνη της Jodie Foster, η  οποία επισκέφτηκε την χώρα μας  πέρυσι μαζί με τα παιδιά της.

Η διάσημη ηθοποιός διέμενε σε γνωστό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα και βρέθηκε αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα της Ελλάδας της κρίσης, βλέποντας τις πρώτες «σκληρές» διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας

«Έχω πάει πολλές φορές στην Αθήνα. Την  τελευταία φορά πήγα με τα παιδιά μου. Ήθελα να τους δείξω τις ομορφιές της Αθήνας» είπε η Foster.

«Ήταν οι πρώτες εξεγέρσεις. Καθόμουν  με τα παιδιά μου στο παράθυρο με τις αντιασφυξιογόνες μάσκες. Πίστευαν πως ήμουν η χειρότερη μητέρα στον κόσμο» αποκάλυψε η ηθοποιός μιλώντας στον Greek reporter.

Όπως όμως είπε, εκείνη τους εξήγησε ό,τι όσα έβλεπαν ήταν ιδιαίτερα σημαντικά  καθώς οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν  να διαδηλώνουν και να στέλνουν το μήνυμά τους όταν κάτι στη χώρα τους δεν λειτουργεί καλά.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την τελευταία επίσκεψή της στην Ελλάδα  ως το καλύτερο ταξίδι που έχει κάνει ποτέ.

«Ήταν φανταστικά. Βγάλαμε και καταπληκτικές  φωτογραφίες» είπε η Foster.

Εκτός από την Jodie Foster όμως, όλοι όσοι ρωτήθηκαν είχαν να μοιραστούν στην κάμερα, όμορφες αναμνήσεις από την  Ελλάδα.

Ο σκηνοθέτης Steven Spielberg είπε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Παρθενώνα, η Maria Menοunos μίλησε για τη Eurovision και το πόσο όμορφα περνάει κάθε φορά που επισκέπτεται την χώρα μας και συναντάται με φίλους και συγγενείς.

Τέλος, ο Mel Gibson θυμήθηκε τις διακοπές του σε ένα ήσυχο, μικρό ελληνικό νησί, κάποιο καλοκαίρι…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook