Δύο παίκτες για το κέντρο της άμυνας θα περάσουν από το \”μικροσκόπιο\” του Άγγελου Αναστασιάδη με προοπτική να αποκτηθούν από τον Πλατανιά.
Ο Ισπανός αμυντικός που βρίσκεται από την Τετάρτη (16/01) στα Χανιά ονομάζεται Κριστιάν Καστέλς Ορτέγκα και πρόκειται για τον αδερφό του 22χρονου αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης Μαρκ Καστέλς. 
Από την Πέμπτη (17/01) το πρωί όμως είναι στα Χανιά για λογαριασμό της χανιώτικης ομάδας και ο Ελβετός αμυντικός της Χάποελ Χάιφα Φαμπιάν Στόλερ. 

Το βιογραφικό των παικτών

Ο Στόλερ είναι γεννημένος στις 31 Μαρτίου 1988 και έχει ύψος 1,80 εκατοστά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Τούν, για να βρεθεί πολύ γρήγορα στην πρώτη. Από εκεί για τρία χρόνια βρέθηκε στη Μίσινγκεν, από την οποία επέστρεψε στην Τουν το καλοκαίρι του 2008. Στη συνέχεια δόθηκε στην Λοκάρνο, για να πωληθεί τελικά το 2011 στην Χαποέλ Τίκβα. Από τον Σεπτέμβριο του 2012 άνηκε στο δυναμικό της Χαποέλ Χάιφα. 

Ο Καστέλς γεννήθηκε στη Σουέσα της Βαλένθια στις 19 Οκτωβρίου 1984. Από την ομάδα του τόπου του έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Το 1998 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βαλένθια, φτάνοντας μέχρι και τη Βαλένθια Β’. Ακολούθησαν οι Ελντένσε και Villajoyosa CF, για να επιστρέψει το 2006-07 στη Βαλένθια, για λογαριασμό της Β’ ομάδας. Στη συνέχεια βρέθηκε σε ομάδες της Segunda Division B, όπου κατά σειρά φόρεσε τις φανέλες των Πόλι Εχίδο, Αλικάντε, Αλαβές, Ντεπορτίβο Μελιγά, Πόντεβέντρα και Μπούργκος.

Τη φετινή σεζόν επέστρεψε στην ομάδα του τόπου του, τη Σουέσα, όπου ανέλαβε παράλληλα και προπονητής σε ένα από τα τμήματα υποδομής.
Δείτε βίντεο των δυο παικτών

Φαμπιάν Στόλερ

Κριστιάν Καστέλς


Λευτέρης Αντωνακάκης


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook