Δολοφονήθηκε 27χρονος Πακιστανός με μαχαίρι σήμερα στις 03:00 από δύο Έλληνες στα Πετάλωνα που επέβαιναν σε σκούτερ, επειδή τους έκλεινε το δρόμο με το ποδήλατο του!

Ο άτυχος άντρας, οδηγούσε το ποδήλατο του, όταν οι δύο δράστες τον πλησίασαν από πίσω και του επιτέθηκαν με μαχαίρι τραυματίζοντας τον θανάσιμα στην πλάτη σύμφωνα με μαρτυρία ταξιτζή, που είδε όλο το επεισόδιο. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και η αστυνομία μετά από κατάθεση του οδηγου ταξί που πήρε τον αριθμό κυκλοφορίας τους, τους συνέλαβε στο Σύνταγμα.

ΟΙ δράστες ηλικίας 24 και 28 χρονών, ο ένας εκ των οποίων είναι πυροσβέστης, δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι τον μαχαίρωσαν επειδή τους έκλεινε τον δρόμο με το ποδήλατο του και τους ενοχλούσε, ενώ ο διοικητής του πυροσβέστη ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι δεν είχε δείξει ποτέ δείγματα ρατσιστικής συμπεριφοράς ο ένας εκ των δραστών.

Οι κάτοικοι της περιοχής, είναι αποσβολωμένοι από το περίεργο αυτό περιστατικό, το οποίο τους αφήνει και υπόνοιες ρατσιστικής βίας.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: Ας αφήσει τα επικοινωνίακα σόου ο Δένδιας

Για «επικοινωνιακά σόου» του κ. Δένδια με «σκοπό τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα προβλήαματα τους» έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ενώ κάνει λόγο για «φασιστικές συμμορίες εγκληματιών που περιπολούν ανενόχλητες στους δρόμους της Αθήνας δολοφονώντας ανυπεράσπιστους ανθρώπους», ενώ χαρακτήρισε τη δολοφονία του άτυχου Πακιστανού, «ωμή ρατσιστική βία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποίησε τον κ. Δένδια, πως δε θα δεχτεί οποιαδήποτε συγκάλυψη του εγκλήματος και ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην αποψινή συγκέντρωση που καλούν οι τοπικές συλλογικότητες στην πλατεία Μερκούρη, στα Άνω Πετράλωνα στις 6 μ.μ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η άγρια ρατσιστική δολοφονία μετανάστη από ακροδεξιούς εγκληματίες, ξαναέφερε με τραγικό τρόπο στη δημοσιότητα το ζήτημα της ωμής ρατσιστικής βίας.

Την ώρα που η αστυνομία του κ. Δένδια, χρησιμοποιείται ως πρωταγωνιστής των κυβερνητικών επικοινωνιακών «σόου», με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα προβλήματά τους και τον εκφοβισμό τους, φασιστικές συμμορίες εγκληματιών «περιπολούν» ανενόχλητες στους δρόμους της Αθήνας δολοφονώντας ανυπεράσπιστους ανθρώπους.

Τυχόν απόπειρα συγκάλυψης του χαρακτήρα της αποκρουστικής πράξης, με κατασκευασμένα επιχειρήματα όπως «διαπληκτισμός», θα βαρύνει όχι μόνο πολιτικά αλλά και ποινικά όσους την επιχειρήσουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ θα συμμετάσχει στην αποψινή συγκέντρωση που καλούν οι τοπικές συλλογικότητες στην πλατεία Μερκούρη, στα Άνω Πετράλωνα στις 6 μ.μ.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook