Κοντά στην Τρίτη ηλικία βρέθηκε η Δήμαρχος Φαιστού που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Παρασκευή το μεσημέρι, στο ΚΑΠΗ Γαλιάς,σε μια όμορφη εκδήλωση που επιμελήθηκαν αποκλειστικά τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Με την ευκαιρία η κ. Πετρακογιώργη ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ να έχουν καλή χρονιά, εκφράζοντας την ελπίδα το 2013 να είναι καλύτερο και δημιουργικότερο.

Η δήμαρχος στην ομιλία της, επισήμανε τις πολλές δυσκολίες που βιώνουν οι Δήμοι, με τις περικοπές των κρατικών πόρων, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Κατόπιν, ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλιάς για τις δράσεις που υλοποιούν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του ΔΣ Φαιστού κ. Δουλγεράκης Γ., που με την ιδιότητα του Ιατρού, τόνισε το σημαντικό έργο που επιτελεί η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Φαιστού προς την Τρίτη ηλικία και ανέφερε, ότι ήδη λειτουργεί το Κοινωνικό Ιατρείο στο χώρο του ΚΑΠΗ Μοιρών, το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες των πολιτών.

Στη συνέχεια μοιράστηκε η πίτα σε όλους τους παρευρισκόμενους με το φλουρί να κερδίζει η κ. Παπαδάκη Ειρήνη, η οποία έλαβε από τα χέρια της Δημάρχου ένα γούρι για το νέο έτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook