Την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος θέτουν ως στόχο οι έφηβοι του Ν.Ο.Χ. που θα συμμετάσχουν στην β’ ημιτελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων το οποίο θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας. Από την Παρασκευή 1 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 του ίδιο μήνα θα κριθεί η πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Οι νεαροί πολίστες του Αλέκου Κουβαριτάκη αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους την Παρασκευή με πρώτο αντίπαλο την Χαλκίδα, ενώ ακόμα στον Β’ Όμιλο Αττικής που συμμετέχουν θα βρουν αντιμέτωπους τη Γλυφάδα, τη Μυτιλήνη και την Πετρούπολη. Στόχος βέβαια είναι οι έφηβοι του χανιώτικου Ομίλου να αποδείξουν την αξία τους και να εξασφαλίσουν την πρόκριση για τα τελικά.

Ο προπονητής της ομάδας, που θα συνοδεύσει την αποστολή μαζί με τον βοηθό του Γιάννη Ζαγουράκη, δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ν.Ο.Χ.:
«Δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι για την τελική φάση. Φυσιολογικά κι αν δεν υπάρξει κάτι απρόβλεπτο θα περάσουμε. Βασικός στόχος είναι να προετοιμαστούμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια και να τα αντιμετωπίσουμε σαν τεστ ενόψει της τελικής φάσης που θα γίνει τον Ιούλιο. Σχετικά, είμαστε σε καλή κατάσταση, όχι όμως και στην καλύτερη λόγω του προβλήματος που υπάρχει με τη μεγάλη πισίνα».

Η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων αναχώρησε την Πέμπτη με προορισμό την Αθήνα ταξιδεύοντας με την ΑΝΕΚ LINES και 15 πολίστες στη σύνθεσή της που πρόκειται για τους εξής:
Μιχάλη Σαρτζετάκη, Νίκο Ηλιάκη, Ματθαίο Μαρνελάκη, Γιώργο Φωκά, Γιάννη Μαζοκοπάκη, Λευτέρη Μαρκάκη, Σεμπάστιαν-Γιώργο Λειψάκη, Κώστα Κεραμειανάκη, Αλέξανδρο Κουμή, Δημήτρη Σολογάνη, Αργύρη Κοκονά, Μάρκο Βουντουράκη, Αντώνη Κορναράκη, Αλέξανδρο Μυγιάκη, Δημήτρη Βίσμπα.

Το πρόγραμμα είναι το εξής:
1η αγωνιστική
Παρασκευή (1/4)

20:00: Ν.Ο. Μυτιλήνης-Α.Ο. Πετρούπολης
21:00: Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Χαλκίδας

2η αγωνιστική
Σάββατο (2/4)

12:30: Ν.Ο. Χαλκίδας-Ν.Ο. Μυτιλήνης
13:30: Α.Ν.Ο. Γλυφάδας- Ν.Ο. Χανίων

3η αγωνιστική
Σάββατο (2/4)

18:30: Α.Ο. Πετρούπολης-Ν.Ο. Χαλκίδας
19:30: Ν.Ο. Μυτιλήνης-Α.Ν.Ο. Γλυφάδας

4η αγωνιστική
Κυριακή (3/4)

09:00: Α.Ν.Ο. Γλυφάδας-Α.Ο. Πετρούπολης
10:00: Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Μυτιλήνης

5η αγωνιστική
Κυριακή (3/4)

15:30: Ν.Ο. Χαλκίδας-Α.Ν.Ο. Γλυφάδας
16:30: Α.Ο. Πετρούπολης-Ν.Ο. Χανίων

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook