Την εκτίμησή του ότι το 2013 θα είναι καλύτερη χρονιά στην απορροφητικότητα κονδυλίων για έργα στην Κρήτη απ΄ ότι το 2012, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας παρουσία εκπροσώπων φορέων σε προϊσταμένους και σε υπαλλήλους της Περιφέρειας στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

‘’Το 2012 πιάσαμε τους στόχους μας ως Περιφέρεια. Εκτιμούμε ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα με την ολοκλήρωση σημαντικών έργων και προετοιμαζόμαστε για τη νέα προγραμματική περίοδο, για την ένταξη νέων έργων ‘’ δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Με σωστή οργάνωση, συνεργασία και στοχευμένες δράσεις – όπως είπε – θα πετύχουμε παρά τα οποία προβλήματα του αυτοδιοικητικού θεσμού, παρακρατήσεις πόρων, έλλειψη προσωπικού κ.α., ενώ ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη συνεργασία, τη στήριξη του έργου της Περιφέρειας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Περιφερειάρχης ευρισκόμενος στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου είχε συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Ν.Καστρινάκη, τους Προϊσταμένους των υπηρεσιών και στη συνέχεια παρόντων και του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερονήσου κ.κ. Νεκταρίου, του Δημάρχου Αγ.Νικολάου Δημ. Κουνενάκη, των Περιφερειακών Συμβούλων Μ. Κλώντζα και Γ.Γουλιδάκη, του π.προέδρου Κρητών Μόντρεαλ Μ.Χριστοδουλάκη πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου των υπαλλήλων και ακολούθησε ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook