Μπορεί να βρισκόμαστε, λίγο πριν από το σημαντικό παιχνίδι, που θα κρίνει κατά ένα μεγάλο βαθμό την πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Μάριο Χίμπλινγκερ δεν δίστασε με δηλώσεις του στον ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, να μαρτυρήσει τις προθέσεις του για την επόμενη σεζόν, μιας και το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. 
«Τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον τρόπο ζωής μας στην Κρήτη. Σίγουρα θα θέλαμε να μείνουμε, ωστόσο πρώτα θα πρέπει να νικήσουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τη λήξη της σεζόν και μετά θα συζητήσουμε για το θέμα παραμονής». 
Όσο για το ματς με τον «Γηραίο», ο Αυστριακός κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» είπε: 
«Στόχος είναι η νίκη γι’ αυτό και προετοιμαζόμαστε σκληρά, καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Πιστεύω, όλα να έρθουν έτσι όπως τα θέλουμε και τα έχουμε υπολογίσει». 
Για  πορεία της ομάδα του, ο Χίμπλινγκερ ανέφερε ότι, βάσει των εμφανίσεων, έπρεπε να βρίσκετε πιο ψηλά:
«Σίγουρα οι εμφανίσεις μας, ειδικά απέναντι στην Καβάλα, έδειξαν ότι έπρεπε να βρισκόμαστε ακόμη πιο ψηλά, να είμαστε ακόμη πιο ασφαλείς. Αυτό όμως, τούτη την ώρα, δεν έχει καμία σημασία αφού πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την αναμέτρηση της Κυριακής». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook