Μία σπουδαία νίκη, που τον απομακρύνει αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού, πέτυχε ο ΟΦΗ, που επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου. Οι Κρητικοί πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο λύγισαν την αντίσταση του αξιόμαχοι Πανιωνίου φτάνοντας στους 3 βαθμούς.

Κορυφαίοι για τους ασπρόμαυρους οι Κουτσιανικούλης και Λαμπρόπουλος με τον δεύτερο να δείχνει ότι έχει πάρει την ομάδα του Γιάννη Πετράκη από το χέρι και την οδηγεί εκ του ασφαλούς στη σωτηρία.

Οι φάσεις του αγώνα:

1\’ Σουτ του Καμπάνταη, η μπάλα καταλήγει άουτ.

8\’ Σε ετοιμότητα ο Αγριμάκης, μπλοκάρει το σουτ του Οκόγιε.

21\’ Άστοχο σουτ από τον Σάμαρη.

36\’ Ο Αγριμάκης μπλοκάρει το σουτ του Σάμαρη.

39\’ Κίτρινη κάρτα στον Σάμαρη.

40\’ Κίτρινη κάρτα στον Μενδρινό.

43\’ Ο ΟΦΗ ανοίγει το σκορ. Μετά από όμορφη ενέργεια του Κουτσιανικούλη, η μπάλα φτάνει στον Λαμπρόπουλο ο οποίος με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0 για τον ΟΦΗ.

44\’ Σουτ του Κουτσιανικούλη, μπλοκάρει ο Περιστερίδης.

45\’ Ολοκληρώνεται το ημίχρονο με μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, όταν μετά από φάουλ του Μενδρινού ο Τόσκας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.

47\’ Γκολ με το καλημέρα στο β\’ μέρος ο ΟΦΗ. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έγινε αυτή τη φορά δημιουργός. Ο Λαμπρόπουλος λοιπόν έκανε τη σέντρα και ο Περογαμβράκης με κεφαλιά το 2-0.

63\’ Κίτρινη κάρτα στον Παπάζογλου.

72\’ Ο Περιστερίδης μπλοκάρει του σουτ του Παπάζογλου.

74\’ Δύσκολη επέμβαση του Αγριμάκη στο σουτ του Μενδρινού που άλλαξε πορεία

83\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Περιστερίδη να αποκρούει την προβολή του Κουτσιανικούλη μετά το γύρισμα του Βιτώρου

88\’ Ο Αραβίδης μειώνει με κοντινό πλασέ για τον Πανιώνιο σε 2-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Βερόν(69\’ Ζορμπάς), Σαρ, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Περογραμβράκης(77\’ Βιτώρος), Σόουζα, Βαλεριάνος(39\’ Κουρδάκης).

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Ρόκας(52\’ Κούρος), Αυλωνίτης, Τόσκας, Ανδράλας(74\’ Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Καμπάνταης, Οκόγιε(52\’ Κολοβός ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook