Τη Δευτέρα (21/01) δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τον αγώνα της Τετάρτης (23/01) με τον Παναθηναϊκό έχουν μόνο οι κάτοχοι αποκομμάτων εισιτηρίων από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Πλατανιά.

Αναλυτικά:

\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στις 17.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα συνεχιστεί ως εξής:

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι αποκομμάτων εισιτηρίων από τον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα του Πλατανιά με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, στον Πλατανιά, και από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, από τις 5 έως τις 8, εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν όλοι ανεξαιρέτως οι φίλαθλοι, από τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το ενημερωτικό περίπτερο, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, από τα ίδια μέρη, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Γενική είσοδος: 20 ευρώ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook