Την ασφαλτόστρωση των δρόμων που θα χρησιμοποιούνται ως εναλλακτικοί δίοδοι κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω της διακοπής κυκλοφορίας του δρόμου στο ύψος του Πανασού, θα ζητήσει ο Δήμος Γόρτυνας από τον ΒΟΑΚ και τον ανάδοχο του έργου κατασκευής του δρόμου \”Αγία Βαρβάρα-Απομαρμάς\”.

Συγκεκριμένα με αφορμή την επικείμενη εκτροπή της πορείας των οχημάτων, λόγω της έναρξης εκτέλεσης έργων στον Πανασό, στα πλαίσια της κατασκευή της Εθνικής Οδού \”Αγία Βαρβάρα-Απομαρμα\” και για να αποφευχθεί στο μέγιστο βαθμό η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών, ο Δήμος Γόρτυνας θα ζητήσει από τους υπεύθυνους να γίνουν κάποιες διορθωτικές παρεμβάσεις στους δρόμους που θα χρησιμοποιούνται εναλλακτικά μέχρι την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους ανθρώπους του ΒΟΑΚ προκειμένου να συζητήσουν και να βρουν από κοινού τρόπους, ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων από τους παρακαμπτήριους δρόμους να
γίνεται χωρίς προβλήματα.

\”Μας ενημέρωσαν ότι σύντομα κλείνει ο δρόμος προς τον Πανασό στα πλαίσια της κατασκευής της γέφυρας Αγ. Βαρβάρα – Απομαρμά. Επικοινώνησα με την διεύθυνση του ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα με τον κ. Αγαπάκη και την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με αντικείμενο συζήτησης το θέμα αυτό.

Ως Δήμος Γόρτυνας θα απαιτήσουμε σε από τον ΒΟΑΚ και τον εργολάβο του έργου, την ασφαλτόστρωση των δρόμων Απομαρμάς – Ράφτης και Απομαρμάς – Αμπελούζος, οι οποίοι θα αποτελούν τις εναλλακτικές διόδους κυκλοφορίας για τα οχήματα, κατά τη διάρκεια που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος στον Πανασό, για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη διευκόλυνση των πολιτών.\” ανέφερε ο Δήμαρχος Γόρτυνας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook