Nέα επιτυχία και παράλληλα ένα ακόμα χτύπημα στην διακίνηση των ναρκωτικών κατάφερε η Υποδιεύθυνση του τμήματος Ασφαλείας Χανίων.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, έπειτα από έρευνες στο σπίτι 49χρονου και σε εξωτερικούς χώρους, κατοίκου του χωριού Βρύσσες  του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, εντόπισαν έξι συσκευασίες με χασίς βάρους 5 κιλών και 300 γραμμαρίων.

Παράλληλα οι αστυνομικοί βρήκαν και 15 σφαίρες.

Ο 49χρονος συνελήφθη ενώ την σχετική προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

\"\"

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (21.01.2013) το πρωί, στις Βρύσες Αποκορώνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 43χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία και σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 43χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• Πέντε (5) κιλά και τριακόσια τριάντα ένα και πέντε (331,5) γραμμάρια, ακατέργαστη κάνναβη, σε έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες,
• Δεκαπέντε (15) πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος 0,32 mm,
• Μία (1) ζυγαριά,
• Το χρηματικό ποσό των εκατόν ογδόντα (180) ευρώ, προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και
• Δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ως μέσο διευκόλυνσης επικοινωνίας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook