Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Σωματείο Υπαλλήλων της ΟΛΗ ΑΕ, έκοψαν την πίτα τους, το μεσημέρι της Παρασκευής 18-01-2013, για το καλωσόρισμα του νέου έτους.

Η κοπή της πίτας του Οργανισμού έγινε σε μια λιτή τελετή με συμβολικό χαρακτήρα. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΗ ΑΕ, κ. Ιωάννης Μπρας, που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχήθηκε “…ένα δημιουργικό 2013 για όλους…με τις μικρότερες δυνατόν απώλειες”, ενώ για τον Οργανισμό και το προσωπικό του ευχήθηκε “…να συνεχίσουν να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να δουν να πιάνουν τόπο οι προσπάθειες τους…”

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα είχε τρια “τυχερά φλουριά”. Το δώρο, για τον καθένα από τους τρεις τυχερούς, ήταν μια δωροεπιταγή ύψους 50€ για αγορές από κρητική υπεραγορά (supermarket) της πόλης μας.

Στην τελετή μετείχαν μέλη του Δ.Σ. της ΟΛΗ ΑΕ, εργαζόμενοι του Οργανισμού, μαθητές του ΟΑΕΔ & σπουδαστές των ΤΕΙ, που πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, καθώς και το προσωπικό της “κοινωφελούς εργασίας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook