Μπερδεμένοι φάνηκαν οι δήμαρχοι των Χανίων στην σύσκεψη για τα έργα του ΕΣΠΑ, όσον αφορά στο πως να προσφωνούν τον Γενικό Διοικητή και πρώην Περιφερειάρχη Θανάση Καρούντζο και τον νυν, αιρετό, Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.
Την λύση την έδωσε ο ίδιος ο Σταύρος Αρναουτάκης, όταν σε ένα τέτοιο μπέρδεμα ενός δημάρχου και στην απορία του \”πως να σας αποκαλώ\” του απάντησε:
\”Σταύρο να με λές. Απλώς Σταύρο. Άλλωστε όλοι μας δήμαρχοι είμαστε.\” 
Μήπως θα ήταν καλό κάποιοι ¨καλαμοκαβαλλάρηδες\” υπουργίσκοι ή ακόμη και γενικοί γραμματείς υπουργείων να έχουν θητεύσει πρώτα στην αυτοδιοίκηση προκειμένου να αποκτήσουν πρώτα ήθος και σεμνότητα; 
Ή τελικά αυτά είναι στοιχεία του χαρακτήρα του καθενός ; Γιατί ο Σταύρος ο Αρναουτάκης και ως δήμαρχος και ως ευρωβουλευτής και ως υφυπουργός και ως περιφερειάρχης συνεχίζει να έχει την ίδια συμπεριφορά – παράδειγμα προς μίμηση – για όλους τους ασκώντας την εξουσία.

Υ.Γ. Για τον Θανάση τον Καρούντζο δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο εκτός απο το ότι και με την τρίτη θητεία του στην Κρήτη (δύο φορές περιφερειάρχης και τώρα διοικητής) έχει κατακτήσει επάξια το επώνυμο \”Καρουντζάκης\” και κυρίως τον τιμητικό τίτλο του \”Κρητικού\”.

Μακάρι οι πάσης φύσεως \”καρεκλοκένταυροι\” να αφήσουν αυτό το \”δίδυμο\” να δουλέψει για το καλό της Κρήτης.

Ναπ.Σ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook