Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση της δημοτικής αρχή Μαλεβιζίου, η οποία πρόκειται να ανακουφίσει αισθητικά και λειτουργικά ολόκληρο το Τσαλικάκη, εκτελείται αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για τη διαπλάτυνση της οδού Στεφανογιάννη, όπου σε μήκος 150μ. στο ύψος της συμβολής της με την οδό Κολοκοτρώνη, διαπλατύνεται από 2 έως 4 μέτρα.

Η οδός Στεφανογιάννη αποτελεί μια από τις κεντρικότερες αρτηρίες στο Τσαλικάκη, και με τη συγκεκριμένη παρέμβαση επιλύονται σημαντικά προβλήματα προσπελασιμότητας και κυκλοφορίας, ενώ ενισχύονται σημαντικά οι προϋποθέσεις πολιτικής προστασίας. Ειδικά στο σημείο της παρέμβασης ο δρόμος ήταν υπερβολικά στενός και χωρίς ορατότητα, με αποτέλεσμα τη συχνότατη πρόκληση ατυχημάτων κατά το παρελθόν.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης που επιθεώρησε το συγκεκριμένο έργο μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Τσαγκαράκη και τους αντιδημάρχους Άρ. Σαλούστρο και Θ. Κύρκο, σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες γης της περιοχής, οι οποίοι, αν και δεν έχει προσχωρήσει το σχέδιο πόλης και η πράξη εφαρμογής, παραχώρησαν πρόθυμα τις περιουσίες τους για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου.
\"\"
\"\"\"\"\"\"
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook