Δεν έφτανα τα υπονοούμενα…της ζήτησε να οδηγήσει και το ταξί για να πάει σπίτι της

Το συγκεκριμένο συμβάν μονοπωλεί τις συζητήσεις στα πηγαδάκια, στις πιάτσες των ταξί στη Λαμία και όχι μόνο.
Από στόμα σε στόμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και έχουν ακουστεί και υπερβολές.

Τι λέει όμως το ρεπορτάζ του
LamiaReport?

Προχθές τα ξημερώματα γύρω στις 3.00΄ μια φοιτήτρια που σπουδάζει στη Λαμία, κάλεσε ταξί για να πάει από τη Λεωνίδου στο σπίτι της στη νότια πλευρά της πόλης.
Ο οδηγός του ταξί που την παρέλαβε, περίπου 40 ετών, εμφανώς μεθυσμένος, άρχισε να μιλάει και να ρωτάει τη νεαρή επιβάτιδα με σεξουαλικά υπονοούμενα.
Η κοπέλα προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να αποφύγει την κουβέντα, αφού η απόσταση της διαδρομής ήταν πολύ μικρή.
Όταν όμως διαπίστωσε ότι ο οδηγός δεν ακολουθούσε την διαδρομή που έπρεπε, αλλά έφτασε μέχρι το ΚΕΥΠ στο Παγκράτι και μάλιστα σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, συνεχίζοντας τα υπονοούμενα, τότε \”τα χρειάστηκε\” γιατί δεν ήξερε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο μεθυσμένος οδηγός.

Και τότε συνέβη το εξής απίστευτο. Ο οδηγός του ταξί \”λιώμα\” στο μεθύσι, της ζήτησε να οδηγήσει εκείνη μέχρι τον προορισμό της, γιατί αυτός αδυνατούσε. Η κοπέλα που καθόταν πίσω, μη ξέροντας τι να κάνει, όταν είδε τον οδηγό να βγαίνει και να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, με όσα ψυχικά αποθέματα της είχαν απομείνει, κάθισε στο τιμόνι και ξεκίνησε. Επειδή όμως τα υπονοούμενα συνεχιζόταν και δεν ήξερε ποια θα ήταν η συνέχεια, όταν θα έφταναν σπίτι, κατευθύνθηκε στην οδό Κύπρου όπου έμενε ο σπιτονοικοκύρης της. Σταμάτησε το ταξί χτύπησε το κουδούνι και μπήκε μέσα, ενημερώνοντας για το τι είχε συμβεί. Ο οδηγός του ταξί άρχισε να χτυπάει τα κουδούνια και να αναζητά την κοπέλα. Ο σπιτονοικοκύρης μαζί με τη φοιτήτρια κάλεσαν την αστυνομία.

Ο μεθυσμένος οδηγός συνελήφθη και πέρασε την υπόλοιπη νύχτα στο κρατητήριο.
Η κοπέλα δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση για να μη μπλέξει με δικαστήρια.

Επειδή ακούστηκαν πολλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός δεν έκανε την παραμικρή χειρονομία προς την κοπέλα.

Το συγκεκριμένο συμβάν, αλλά και οι υπερβολές που ακούστηκαν το τελευταίο 48ωρο στη Λαμία, έχουν δυσαρεστήσει σφόδρα την Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Λαμίας, που τονίζει προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν ιδιοκτήτης ταξί, αλλά οδηγός και ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο είναι καταδικαστέο. Από την πρώτη στιγμή που η Ένωση των ραδιοταξί Λαμίας έλαβε γνώση του συμβάντος, έδωσε εντολή να κοπεί κάθε συνεργασία του κέντρου με τον συγκεκριμένο οδηγό.

Τέλος η τροχαία Λαμίας έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να περάσει από Πειθαρχικό ο συγκεκριμένος οδηγός, τόσο για τη συμπεριφορά του απέναντι στην επιβάτιδα, όσο και για το ότι οδηγούσε μεθυσμένος.

lamiareport.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook