«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Σταματώ εδώ. Δεν το προχωρώ. Ξέρετε πως λειτουργούν στην πολιτική αυτά: απαντήσανε, απαντήσαμε, τελειώσαμε», δήλωσε ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, κλείνοντας το θέμα της αντιπαράθεσης που άνοιξε με το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ.

Ο κ. Λοβέρδος αναφέροντας ότι δεν προκάλεσε εκείνος την διένεξη, επισήμανε ότι ο ίδιος δεν είχε τέτοια σκέψη, καθώς δεν μίλησε «για σχέδιο», αλλά για τη διαφωνία του, την οποία είχαν εκφράσει και άλλα μέλη της κυβέρνησης, διατυπώνοντας το συμπέρασμα ότι «αυτό ήταν κάτι στημένο». «Αυτό που έχω πει και χθες και προχθές και άλλες 10 φορές στο πρόσφατο παρελθόν, είναι ότι εμείς, ως κυβέρνηση ομόφωνα, αποφασίσαμε να μπει η Ελλάδα στον μηχανισμό της δανειοδότησης και στα συνεπαγόμενα σχέδια», πρόσθεσε.

«Το γιατί επέλεξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να απαντήσει και μάλιστα με τόσο προσωπικό χαρακτήρα στην απάντησή του, είναι δικό του θέμα. Δικό μου θέμα είναι να σταματήσει μία συζήτηση, η οποία δεν έχει νόημα σε θέματα που δεν ειπώθηκαν ποτέ από κανέναν και δεν με αφορούν». Τέλος ερωτηθείς σχετικά απάντησε ότι «η φασαρία προέκυψε από την απάντηση που έδωσε το γραφείο τύπου του πρώην πρωθυπουργού και έχει και την ευθύνη για αυτή τη συζήτηση, η οποία τόσο πολλή έκταση πήρε».


kathimerini.gr από ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook