Η κατεδάφιση του κτηρίου του παλιού νοσοκομείου, αλλά και η ένταξη ώριμων μελετών στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς ήταν το θέμα της σύσκεψης που
πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χανίων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αθανάσιου Καρούντζου, του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και του Αντιπεριφερειάρχη, Απόστολου Βουλγαράκη.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρούντζος \”θα πρέπει όλοι να επισπεύσουν τις διαδικασίες προκειμένου να εξασφαλίσουμε την δημιουργία σημαντικών έργων, τα οποία έχει ανάγκη το νησί και η Κρήτη γενικότερα.\”

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Αρναουτάκης, τόνισε πως, \”το σημαντικό είναι να μην χάνουμε χρόνο. Θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν, ότι δεν μπορεί κάθε μικρό χωριουδάκι να εκπονεί μια μελέτη, θα πρέπει τα κεφαλοχώρια να έχουν ξεκαθαρίσει ποια από τα έργα είναι απαραίτητα να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.\”

Εντός της εβδομάδας ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να μεταβή στην Αθήνα ο Μανόλης Σκουλάκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον υπουργό Υγείας για το θέμα του παλαιού Νοσοκομείου. Όπως ανέφερε: \”Η γραφειοκρατία δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο, αρκεί να εξευρεθούν τα χρήματα και να ολοκληρωθεί η κατεδάφιση.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook