Το απόγευμα της Τρίτης (22/01) αναχώρησε η αποστολή του Α.Ο. Χανιά με προορισμό το Ηράκλειο, όπου και θα διανυκτερεύσει στο Ζαρό, για το παιχνίδι με τον Ρούβα.

Η προετοιμασία των «μπλε» ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα προβλήματα, πέρα της γνωστής απουσίας του τραυματία Πάγκαλου.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί με αξιώσεις ο Βασίλης Σαντριά (φώτο), τον οποίο δοκίμασε σε σχήμα 4-4-2 δίπλα στο Γωνιωτάκη ο Σεροπιάν στην τελευταία προπόνηση.

Παράλληλα ο τεχνικός του ΑΟΧ τοποθέτησε τον Βουρβαχάκη στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ψυχουντάκη προωθώντας στα χαφ τον Τσατσαρή δίπλα στον Παπαζούδη. Στα άκρα της άμυνας ήταν Κορτσινίδης (δεξιά) και Μποχώνης (αριστερά) και στο κέντρο δεξιά ο Μποτωνάκης και αριστερά ο Ταταράκης. Την εστία θα υπερασπιστεί για δεύτερο ματς ο Θεοδωρόπουλος

Βέβαια και ο Κέρι μπορεί να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Σαντριά, ενώ ο Δουμάνης λόγω μικροτραυματισμού δεν αποκλείεται να βρεθεί στον πάγκο.

Στην αποστολή βρίσκονται αναλυτικά οι Θεοδωρόπουλος, Μαρκαντωνάκης, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Ψυχουντάκης, Παπαζούδης, Πυθαρούλης, Καμπλιώνης, Ζντράβκοβιτς, Μποτωνάκης, Τσατσαρής, Δουμάνης, Ταταράκης, Παπαδάκης, Κέρι, Σαντριά, Γωνιωτάκης.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook