Μια νεαρή νοσοκόμα οδοντιατρική βρέθηκε νεκρή έξω από το σπίτι της αδελφής της αφού πάγωσε από υποθερμία λόγω του χιονιά στο Kent της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο λόγος για την 25χρονη Bernadette Lee η οποία διασκέδαζε με φίλους της σε παμπ της πόλης. Η άτυχη νεαρή είχε κανονίσει να διανυκτερεύσει με αυτούς ωστόσο τους έχασε με αποτέλεσμα να πάει στο σπίτι της 33χρονης αδερφής της Jodie.

Στην περιοχή η θερμοκρασία δεν ξεπερνούσε τους -2 βαθμούς Κελσίου και σε συνδυασμό με το αλκοόλ που είχε καταναλώσει το σώμα της ήταν πιο ευαίσθητο στην υποθερμία.

Η νεαρή ενώ έφτανε στο σπίτι της αδερφής της δεν τη βρήκε εκεί, καθώς η 33χρονη έχοντας χάσει τα κλειδιά της διανυκτέρευσε σε κάποια φίλη της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 25χρονη πρέπει να έπεσε και έμεινε αναίσθητη, από το αλκοόλ και την κούραση, αποκοιμήθηκε και έτσι πέθανε από υποθερμία.

Το χιόνι την είχε σχεδόν καλύψει και την βρήκε έξω από το σπίτι της αδερφής της ένας άνδρας που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του στις 7:30 το πρωί.

Ο Mr Lee κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι άτυχη γυναίκα βρέθηκε χωρίς παπούτσια και χωρίς παλτό, στον διπλανό κήπο από την πόρτα της αδερφής της. Ο ίδιος αναρωτιέται \”Προφανώς δεν είχε χρήματα για ταξί και δεν θα μπορούσε να περπατήσει. Ποιος θα άφηνε μια κοπέλα μόνη της, χωρίς να δει ότι είχε μπει μέσα στο σπίτι της με ασφάλεια; Θέλω να ξέρω ποιος την άφησε εκεί;\”

Η αδερφή της Jodie είπε \”Ήταν μια καταπληκτική κοπέλα, ήταν τόσο όμορφη και είχε τα πάντα για να ζήσει. Αγαπούσε τη ζωή μόλις είχε ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση και έκανε λεύκανση δοντιών. Είμαστε συντετριμμένοι, και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτή την τρομερή τραγωδία\”.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook