Οι τελευταίες εξελίξεις στον Πλατανιά με τις «ηχηρές» αποχωρήσεις και τις μεταγραφικές κινήσεις έχουν φέρει σε δεύτερη μοίρα το σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στις 17.00 στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων η χανιώτικη ομάδα βρίσκεται μπροστά στην ιστορική πρόκληση της πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το γκολ του Ναζλίδη στο ΟΑΚΑ και το 2-1 υπέρ των «πρασίνων» δίνουν ελπίδες στον Πλατανιά για να διεκδικήσει το… εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ανακοίνωσε αποστολή αλλά με βάση το γεγονός ότι αποτελούν παρελθόν οι Ουντότζι, Ντόε, Ουκάρ, Αρότσα και Παληγεώργος, ο Μακεδόνας τεχνικός θα επιλέξει 18άδα από τους Κηπουρό, Λαζαρίδη, Ζάλουντοκ, Αργυρόπουλο, Τζανή, Ποτουρίδη, Δημήτρη, Κανακούδη, Κουρτεσιώτη, Κάλαϊτζιτς, Τέτε, Αγκιλέρα, Δέντσα, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Τσοντάκη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Ναζλίδη, Αναστασάκο και Γιακουμάκη.

Για τον Παναθηναϊκό ο Φάμπρι αναμένεται να ξεκινήσει τους Καπίνο, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Σο, Βιτόλο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρία, Τοτσέ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook