Σοκ προκάλεσε η είδηση της αυτοκτονίας του 12χρονου Jordan Green, ο οποίος κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιό του, λίγες ώρες μετά την αποβολή του από το Harrogate High School, στο οποίο φοιτούσε.

Ο 12χρονος έπειτα από το θάνατο της γιαγιάς του και το διαζύγιο των γονιών του, άρχισε να παρουσιάζει άσχημη συμπεριφορά. Πήγαινε αδιάβαστος στο σχολείο, και ήταν εχθρικός απέναντι στους συμμαθητές του.

Την πρώτη φορά οι καθηγητές του τον απέβαλαν για μία ημέρα. Τη δεύτερη για πέντε μέρες και την τρίτη φορά ο μικρός Jordan απεβλήθη από το σχολείο για πάντα.

Αυτή η απόφαση ήταν η αρχή του τέλους για το αγόρι με τον εύθραυστο χαρακτήρα. Τηλεφώνησε στη μητέρα του λέγοντάς της: \’\’Να περνάς καλά μαμά. Νιώθω πως θέλω να πεθάνω\’\’.

Λίγο μετά, ο Jordan πήγε στο δωμάτιό του και κρεμάστηκε. Το πτώμα του βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τη μητέρα του, η οποία μάταια προσπαθούσε να τον βρει στο τηλέφωνο.

\’\’Του τηλεφωνούσα αλλά δεν τον έβρισκα. Νόμιζα πως δεν είναι σπίτι και πως παίζει με τους φίλους του\’\’, είπε η Heidi Green στην αστυνομία, που επτά μήνες μετά την αυτοκτονία του μικρού αγοριού διερευνά την υπόθεση.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook