Μία ευφυέστατη ιδέα που πραγματικά αποτελεί υπόδειγμα έξυπνου μάρκετινγκ, είχε μία Βραζιλιάνικη αλυσίδα ρούχων η οποία έγινε στόχος ληστών. Όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά χρησιμοποίησαν το βίντεο της ληστείας και δημιούργησαν μία πανέξυπνη διαφήμιση για το κατάστημά τους, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις τους στα ύψη.

Στις 6 Δεκεμβρίου, το κατάστημα ρούχων Reserva στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας έπεσε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα θύμα ληστείας. Ωστόσο, περίπου ενάμιση μήνα μετά, η διαφημιστική εταιρεία της αλυσίδας ρούχων, αποφάσισε να αξιοποιήσει το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος (και στο οποίο φαίνονται ολοκάθαρα τα πρόσωπα των ληστών) στη νέα της διαφημιστική καμπάνια.

Συγκεκριμένα, κατά την προβολή του υλικού όπου οι ληστές φαίνονται να «σηκώνουν» το μαγαζί, το βίντεο «παγώνει» κάθε τόσο και γράφει «πουκάμισα», «μπλούζες», «παντελόνια» κλπ, αναλόγως τι σηκώνουν οι ληστές κάθε φορά.

Ακόμη πιο ευρηματικό και ξεκαρδιστικό είναι και το μήνυμα στην αρχή της διαφήμισης: «Δεν είναι ανάγκη να σπάσετε τη βιτρίνα, Απλώς μπείτε. Απαραίτητη διευκρίνιση: έκπτωση 40%. Τζιν, βερμούδες, μπλουζάκια! Βιαστείτε γιατί οι άνθρωποι κάνουν τρελά πράγματα για τα Reserva».

Δείτε την πανέξυπνη διαφήμιση στο βίντεο που ακολουθεί

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook