Ποκίλλα σχόλια προκάλεσε η φωτογραφία που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram ο επίσκοπος του Σικάγο Λάρι Τρότερ και η οποία δείχνει τον ίδιο στη μπανιέρα μαζί με την τεσσάρων ετών εγγονή του.

Μέσα σε λίγα λεπτά από την ανάρτηση της φωτογραφίας στο διαδίκτυο ο επίσκοπος άρχισε να δέχεται τα πυρά διαφόρων που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για ανάρμοστη συμπεριφορά και διατύπωναν ερωτήματα για τις προθέσεις του Τρότερ απέναντι στη μικρή.

\"\"

Ο Λάρι Τρότερ, μετά τον καταιγισμό σχολίων έσπευσε να δώσει εξηγήσεις, διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος, φορώντας το μαγιό του απολάμβανε το αφρόλουτρό του, όταν τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του τα παιδιά του μαζί με την εγγονή του.

Η μικρή, σύμφωνα με τον επίσκοπο, φορώντας επίσης το μαγιό της μπήκε στη μπανιέρα για να παίξει με τον παππού της. Το στιγμιότυπo απαθανάτισε η μητέρα του παιδιού, ενώ λίγη ώρα αργότερα αναρτήθηκε και στον προσωπικό λογαριασμό του Τρότερ στο Instagram.

Για όσους τον γνωρίζουν η κίνησή του αυτή δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς, όπως λένε, ο Τρότερ είναι γνωστός για την αντισυμβατική του συμπεριφορά.

Ως παράδειγμα αναφέρουν το γεγονός ότι έχει κάνει και κήρυγμα ακόμη και ανεβασμένος πάνω σε ελέφαντα μέσα σε τσίρκο.

\"\"

Αίσθηση, είχε προκαλέσει και ένα χρόνο πριν, όταν στην αναπαράσταση που έκανε στην εκκλησία του για τη Σταύρωση χρησιμοποίησε ως Εσταυρωμένο και πάλι την εγγονή του!

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook