«Άρρωστο» χαρακτήρισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του τον Παναθηναϊκό ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλες.

Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση των «πρασίνων» από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ενώ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία.

«Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Σε συλλογικό επίπεδο δούλεψε αρκετά η ομάδα. Θεωρώ ότι ο αποκλεισμός είναι άδικος. Να συγχαρώ τους παίκτες για την απόδοσή τους» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Αναφορικά με τη διαιτησία και τα παράπονά του που έφεραν και την αποβολή του είπε: «Ο κύριος με τα μαύρα αποφασίζει, αυτός παίζει το βασικό ρόλο. Δεν είναι δικαιολογία για την ήττα. Όμως το σημείο στο οποίο βγήκε η μπάλα και το σημείο από το οποίο εκτελέστηκε το πλάγιο είναι 10-15 μέτρα μπροστά. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά ας δει ο διαιτητής της φάση και αν έχω δίκιο να ζητήσει συγγνώμη. Το παιχνίδι καθορίστηκε από αυτό το σημείο, από το πλάγιο που εκτελέστηκε 15 μέτρα μπροστά»

Στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις

Για το λόγο που δεν έκανε δεύτερη αλλαγή είπε: «Δεν ήρθαμε για το 0-0, θέλαμε να κερδίσουμε. Το ότι δεν κάναμε αλλαγές ερμηνεύεται ότι δεν έπαιζαν άσχημα αυτοί που ήταν στο παιχνίδι. Ελέγχαμε το ματς, αλλά από μία άτυχη φάση ήρθε το γκολ και αποκλειστήκαμε».

Για το αν τίθεται θέμα υποβιβασμού: «Πάντοτε πρέπει να είμαστε με τη σκέψη ότι πηγαίνουμε προς τα πάνω. Δεν περνάει από το μυαλό μας η σκέψη του υποβιβασμού. Είδα μια ομάδα σήμερα πιο ισορροπημένη. Σίγουρα της έλειπαν κάποια στοιχεία αλλά δεν θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να μπλέξει σε τέτοια σενάρια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για το αν προλαβαίνει τα πλέι-οφ η ομάδα του: «Θεωρώ ότι θα είμαστε στην 5άδα αλλά πρέπει να προσέξουμε για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες».

Για τα συμπεράσματά του μετά από δυο εβδομάδες παρουσίας στον Παναθηναϊκό: «Μετά από δυο βδομάδες αρχίζουμε και πατάμε τα πλήκτρα. Ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα, ήταν και συνεχίζει να είναι άρρωστος. Προσπαθούμε να του δώσουμε τα καλύτερα φάρμακα. Με λίγη τύχη θα μπορέσουμε να είμαστε στην 5άδα».

Στη συνέχεια έπειτα από ερώτηση σχετική δήλωσε ότι από μικρός υποστήριζε τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να δεχθεί την επόμενη ερώτηση που αφορούσε το πώς θα έκρινε τον προπονητή της Ρεάλ αν ερχόταν αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Εξτρεμαδούρα: «Θέλω να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ ο απόλυτα υπεύθυνος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη χημεία για να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός εικόνα καλύτερη από αυτή που έχει. Σήμερα η εμφάνιση ήταν καλή».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook