Για τον Μαρσέλο Λαμπάρθε τον… περάσαμε, ο Χένρικ Κίλντεντοφτ ήταν τελικά στα επίσημα του γηπέδου Περιβολίων.

Αν και όλοι νόμιζαν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος παρακολουθούσε το ματς του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό από τις θέσεις VIP, τελικά αυτός που έβλεπε την αναμέτρηση παρέα με τον μάνατζέρ του ήταν ο Δανός αμυντικός, που είναι διεθνής με τις \”μικρές\” ομάδες της Δανίας.

Ο Κίλντεντοφτ είναι γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1985 και σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στη Μπρόντμπι, με την οποία από το 2004 έως και το 2007 μέτρησε 37 συμμετοχές και 1 γκολ. Είναι δεξιός ακραίος αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας,

Από το 2007 έως και σήμερα αγωνίζεται στη Νόρτζελαντ, έχοντας 155 συμμετοχές και 9 γκολ.

Έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις σε Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όπου το 2008-09 βρέθηκε η ομάδα του στο δρόμο του Ολυμπιακού γνωρίζοντας δυο ήττες (0-2 στη Δανία, 0-5 στο Καραϊσκάκη) και Τσάμπιονς Λιγκ. Στη ρεβάνς του Πειραιά ο Δανός αμυντικός είχε αγωνιστεί βασικός.

Μετράει 47 διεθνείς συμμετοχές στις «μικρές» εθνικές ομάδες της Δανίας.

Στην καριέρα του έχει αποβληθεί μόλις μια φορά, σε αγώνα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ στις 14/9/2006 ανάμεσα στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και την Μπρόντμπι.

Εδώ και λίγες ημέρες ιστοσελίδες της χώρας του αναφέρουν το \”φλερτ\” με τον Πλατανιά, τονίζοντας ότι ο ίδιος είχε κάνει γνωστό ότι δεν θα ανανεώσει στη Νόρτζελαντ. Ο μάνατζερ του, που επίσης βρέθηκε στα Περιβόλια, επιβεβαίωνε στις δηλώσεις του τις συζητήσεις με τη χανιώτικη ομάδα.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook