Κυκλοφοριακά προβλήματα επικρατούν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στους δρόμους της Αθήνας, λόγω των κινητοποιήσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και της βροχής.

Για όγδοη συνεχή ημέρα η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς Μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας του Μετρό αποφάσισαν νέα εικοσιτετράωρη απεργία.

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι και στον ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ) 12:00 -4:00, στο τραμ επίσης 12:00-4:00, ενώ τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορούν από τις 11:00 έως τις 5:00. Κανονικά θα κινηθούν τα τρόλεϊ.

Την κατάσταση στους δρόμους δυσχεραίνει και η βροχή που έχει ξεκινήσει να πέφτει σε πολλές περιοχές.

Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από το πρωί της Πέμπτης με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και κατά περιόδους θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.

Αναλυτικά, για σήμερα, Πέμπτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φθάσουν τα 8 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται βροχερός καιρός με νότιους ανέμους έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται ανάλογες καιρικές συνθήκες με τους ανέμους από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook