Τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται και τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους να παρουσιάζουν βελτιωμένα ποσοστά δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρίας Pulse RC την οποία δημοσιεύει σήμερα (24/01) η εφημερίδα «Το Ποντίκι». 

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων:


ΝΔ 20%
ΣΥΡΙΖΑ 21,5%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12%
ΔΗΜΑΡ 4%
KKE 5%

\"\"

Η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ κατά 2 μονάδες και η άνοδος της ΝΔ κατά μία, σε διάστημα ακριβώς δύο μηνών κλείνει την ψαλίδα μεταξύ τους από το 4,5% στο 1,5%. Η απόλυτη σταθερότητα Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ, η αύξηση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατά 0,5% και η πτώση των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά 1,5% είναι τα υπόλοιπα αξιοσημείωτα στοιχεία της δημοσκόπησης.

\"\"

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς έχει σαφές προβάδισμα επτά μονάδων έναντι του Αλέξη Τσίπρα, αλλά ο «Κανένας» παραμένει αδιαμφισβήτητα… πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού με το «ηγεμονικό» 46%.

\"\"

Στις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης προηγείται με σχετική ασφάλεια του πρωθυπουργού, με τον Αλέξη Τσίπρα να ακολουθεί από κοντά τον πρόεδρο της ΝΔ. Πάνος Καμμένος, Αλέκα Παπαρήγα και Ευάγγελος Βενιζέλος κινούνται ένα επίπεδο παρακάτω με τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής να ακολουθεί.
real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook