Πραγματοποιείται  σήμερα και αύριο 24-25 Ιανουαρίου 2013, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, από τη MEDCRUISE, (Ένωση Λιμένων Μεσογείου), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, το σχολείο κρουαζιέρας.

Oι εργασίες του   σχολείου θα ξεκινήσουν σήμερα  στις 14:15μ.μ.

Το σχολείο γίνεται με την συμμετοχή 14 λιμανιών κρουαζιέρας από Ισπανία, Γαλλία ,Ιταλία , Κροατία ,Σλοβενία , Κύπρο και Ελλάδα και 5 εταιρειών που είναι ιδιοκτήτες ή πράκτορες  πλοίων κρουαζιέρας.

Αντικείμενο του σχολείου είναι η συζήτηση για τις καλύτερες πρακτικές που εφαρμόζονται σε ζητήματα χρεώσεων, διαχείρισης  κατάπλου, διαχείρισης  απορριμμάτων και αποβλήτων, δικαιωμάτων επιβατών και καλύτερου συντονισμού λιμανιών και  εταιρειών κρουαζιέρας  και καλών πρακτικών συνεργασίας πόλης –λιμανιού. Πέρα από τις επίσημες εργασίες, οι επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με την κρητική  γη,  τα προϊόντα και τις παραδόσεις της Κρήτης επισκεπτόμενοι παραδοσιακό ρακοκάζανο και συμμετέχοντας σε ‘’λιομάζωμα’’.

Την κήρυξη της έναρξης των εργασιών θα κάνει ο πρόεδρος της Med Cruise κ. Σταύρος Χατζάκος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΗ   κ. Ιωάννης Μπρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook