Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της Πέμπτης στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου ένας άνδρας και δύο γυναίκες, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 24, 20 και 21 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί κατά την διάρκεια περιπολίας τους εντόπισαν τα τρία άτομα να κινούνται ύποπτα, κατά την έξοδό τους από κατάστημα super market ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, δύο (2) τσάντες που περιείχαν οκτώ (8) φιάλες ουίσκι αξίας διακοσίων (200) ευρώ, στις οποίες είχαν τοποθετήσει έντεχνα, αυτοσχέδιες μεταλλικές επενδύσεις από φύλλα αλουμινίου, με αποτέλεσμα να μην ενεργοποιούνται τα αντικλεπτικά συστήματα των καταστημάτων, κατά την έξοδό τους από αυτά.

Από την έρευνα και την προανάκριση που ενήργησε παραπάνω Υπηρεσία προέκυψε ότι, ανωτέρω δράστες ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει και άλλες τρεις (3) κλοπές από το ίδιο κατάστημα, αφαιρώντας φιάλες ουίσκι συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ.

Οι τρεις νεαροί με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα στον κον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook