Για την ιστορική πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την προσπάθεια παραμονής στη Super League μίλησε στην εφημερίδα «Goal» ο Ηλίας Αναστασάκος.

Ο έμπειρος επιθετικός του Πλατανιά έχει καταφέρει φέτος να πετύχει γκολ με ιστορική σημασία. Σημείωσε το πρώτο γκολ της χανιώτικης ομάδας στη Super League (απέναντι στον Πανθρακικό στο Παγκρήτιο), το πρώτο του πρωταθλήματος για το 2013, αλλά και το γκολ της ιστορικής νίκης-πρόκρισης απέναντι στο πράσινο \”τριφύλλι\”.

«Τον Παναθηναϊκό δεν τον περνάς κάθε μέρα. Πόσω μάλλον σε διπλούς αγώνες. Είναι κάτι που δύσκολα θα ξανασυμβεί και αυτό ακριβώς προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην επιτυχία μας» ήταν το σχόλιο του Σπαρτιάτη φορ για την πρόκριση.

Για το αν είναι δίκαια η πρόκριση, όπως την χαρακτήρισε ο Άγγελος Αναστασιάδης, υποστήριξε: «Ναι, βεβαίως και ήταν. Το πιστέψαμε πιο πολύ από τον Παναθηναϊκό, του οποίου οι παίκτες θεώρησαν ότι δεν θα μπορούσαμε να παίζαμε τόσο καλά και στα δύο παιχνίδια και ότι θα τον δυσκολεύαμε τόσο. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την πρόκριση».

Αναφορικά με τη συνέχεια είπε: «οι καλές μας εμφανίσεις θα αρχίσουν να συνδυάζονται με τα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

Σχετικά με τη «μάχη» της παραμονής και αν διαθέτει ο Πλατανιάς τα συστατικά που θα τον οδηγήσουν στην ανανέωση της παρουσίας του στη Super League ο Αναστασάκος δήλωσε:  «Σίγουρα, γιατί τα διαθέτει όλα. Οργανωμένη διοίκηση, καλό προπονητή, καλό ρόστερ».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν έχει σκεφτεί το πότε θα σταματήσει την καριέρα του, μιας και τον Μάρτιο συμπληρώνει τα 35 του χρόνια και απάντησε: «Ακόμη δεν το έχω σκεφτεί. Μπορεί και να με σταματήσουν, αλλά ελπίζω να μην την… πάθω κι εγώ όπως άλλοι που δεν αντιλαμβάνονται το πότε πρέπει να το κάνουν και να σταματήσω σε υψηλό επίπεδο. Θεωρώ, όμως, πως είμαι ακόμη σε καλό επίπεδο και πως μπορώ να προσφέρω».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook