Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου στο Τσατσαρωνάκειο πολιτιστικό Πολύκεντρο στις 23/01/13  με θέμα την «Τουριστική – Εμπορική Ανάπτυξη και Προβολή της Κισάμου για το 2013» και γνώμονα «Η Κίσαμος τόπος προορισμού και διαμονής».

\"\"

Τόσο η προσέλευση του κόσμου όσο και ο προβληματισμός γύρω από οικονομικά και κοινωνικά θέματα που αφορούν στην τουριστική και επιχειρηματική ανάπτυξη του τόπου, έκαναν την εκδήλωση ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η διακεκριμένη  συντοπίτισσα μας  επικοινωνιολόγος κα Σκαράκη Αντωνία όπου στην παρουσίαση της κατάφερε να καθηλώσει το κοινό από την πρώτη στιγμή, έδωσε ερεθίσματα και σκέψεις μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες προσέγγισης του αντικειμένου του τουρισμού γενικότερα.  

\"\"

Ο πρόεδρος  του Ν.Ε.Σ.Κ. κ. Ανουσάκης Γεώργιος αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι μια ομαδική ανάπτυξη, η επιχειρηματική μας οργάνωση, η εκπαίδευση των επιχειρηματιών μας και η αλλαγή νοοτροπίας. Μίλησε επίσης για τη συμβολή του συλλόγου στις low cost πτήσεις.

Ο κ. Μυλωνάκης Χρήστος Α΄ Αντιπρόεδρος ΕΒΕΧ μίλησε για τα οφέλη που θα προκύψουν στην οικονομία της Κισάμου από την αύξηση του τουρισμού μέσω της εταιρίας Ryanair .

Σε κλίμα σύμπνοιας ανάπτυξης και βελτίωσης των συνθηκών και του περιβάλλοντος της τοπικής μας οικονομίας κινήθηκαν ο Γενικός Γραμματέας κ. Βερυκάκης Νίκος και ο Αντιπρόεδρος Ν.Ε.Σ.Κ/Β΄ Αντιπρόεδρος Ε.Β.Ε.Χ.  κ. Χαιρετάκης Μιχάλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook